Вторият руски диктатор също излезе на сцената със заплашителни послания.Президентът

...
Вторият руски диктатор също излезе на сцената със заплашителни послания.Президентът
Коментари Харесай

Лукашенко изтрещя! Какво заповяда на Беларус

Вторият съветски деспот също излезе на сцената със заплашителни послания.

Президентът на Беларус Александър Лукашенко съобщи през днешния ден, че е наредил привеждането на армията на страната в цялостна бойна подготвеност, съобщи ТАСС. Това се случва на фона на събитията в Русия и метежът на частната военна компания „ Вагнер “, който завърши без кръвопролития.
-->
Над Беларус е надвиснала заплаха от Запада и Минск разполага с механически благоприятни условия да й противодейства, сподели Лукашенко на гала по назначение на нови генерали в силите за сигурност.

По думите му настоящето потомство минава през тестване на резистентност.

„ Имаме задача да запазим мира, извоюван с милионите животи на героите, нашите татковци и дядовци. Това значи единствено едно – би трябвало да бъдем по-силни от опасността, която за следващ път надвисна над земята ни. И още веднъж от Запада. Както виждате, историята се повтаря. Като приказваме за мощ, последното нещо, за което мисля, са техническите благоприятни условия. Те в действителност съществуват. И ние сме наясно с това “, съобщи Лукашенко, представен от БелТА.

„ А нашето Отечество от Брест до Владивосток е земята, свободата и нашите хора, които живеят тук. Историята помни: беларусите знаят по какъв начин да пазят земята си. Ние сме били и ще бъдем по-силни от всяко предизвикателство “, акцентира Лукашенко.

Именно заради това единение на него му било болно да наблюдава събитията в Русия. Ако Русия рухне, всички ще останем под отломките, всички ще загинем, посочи беларуският президент. Той също по този начин уточни, че животът без война в Беларус е резултат от педантична ежедневна работа.

Според Лукашенко страната му през днешния ден живее в мир, защото той 30 години я е подготвял за война.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР