Вторият капитан на ЦСКА Валентин Антов и дефанзивният полузащитник Амос

...
Вторият капитан на ЦСКА Валентин Антов и дефанзивният полузащитник Амос
Коментари Харесай

Куп проблеми за ЦСКА преди Вечното дерби с Левски

Вторият капитан на ЦСКА Валентин Антов и отбранителният полузащитник Амос Юга станаха следващите играчи, които може да пропуснат безконечното дерби против Левски в събота, написа " Тема Спорт ".

Антов е с вирусно заболяване и е бил освободен от лагера на младежкия народен тим. Все още обаче няма изясненост какво е точното положение на бранителя.

Амос Юга пък е напуснал лагера на селекцията на Централната африканска република (ЦАР). " Дивите зверове " през днешния ден от 18:00 часа одобряват Мароко в подготовка за Купата на африканските народи, откакто предишния петък изгубиха от същия противник, а Юга игра 56 минути. Халфът обаче е получил контузия и е бил освободен. Той към този момент е отлетял към Европа, като се е отправил към Белград за възстановителни процедури при известната лечителка Мариана.

Лечение при нея през уикенда изкара и крилото Георги Йомов, който имаше проблеми с адукторите след контролата България - Гибралтар (3:0) и също е под въпрос за мача с Левски. Другият провесен е Жеферсон, чиято остаряла контузия се обади против Ботев (Ихтиман). Дербито пропуща Иван Турицов, който е позитивен за COVID-19 отпреди седмица.

В същото време се появи нова информация - че и Брадли Мазику е с травма. Той е получил контузия преди мача сред Конго и Свазиленд от шампионата за Купата на африканските народи.

Днес играчите на Бруно Акрапович възобновяват тренировки след двудневната отмора, която получиха след мача за купата. Босненският експерт е подготвил две занимания за деня, като утринното е от 10:00 часа, а второто в късния следобяд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР