Вторично замърсяване на храната, причинено от бактериална инфекция у някой

...
Вторично замърсяване на храната, причинено от бактериална инфекция у някой
Коментари Харесай

Излязоха резултатите: Ето причината за наравянето на 14 деца от СУ Н. Вапцаров в Петрич 

Вторично замърсяване на храната, породено от бактериална зараза у някой от личния състав на ресторант " Винарната " в Петрич е причина за всеобщото хранително натравяне на учениците от СУ " Н. Вапцаров " в Петрич, разбра Struma.com. Днес са излезли резултатите от взетите в заведението, доставяло храната за учебния стол, проби, които са безапелационни, че се касае за болен човек, взел участие в приготвянето и.

Незабавно от Агенцията по храните в Благоевград са създали наставление на притежателите на ресторанта, в границите на 10 дни да извършат цялостна стерилизация на пространствата, освен това неколкократно. Да показват в организацията медицинския статус на работещите в него, след акуален обзор в здравно заведение.

В рамките на 10 дни заведението ще бъде затворено. Ако са се справили с осъществяване на предписанията още веднъж ще бъде отворено. Дали обаче ще бъде признато да прави кетъринга в учебното заведение е неразбираемо, казаза Струма ком шефът на Агенцията по храните доктор Михаил Бащавелов. Припомняме, че 14 от учениците обядвали в стола на учебното заведение, преди към седмица, попаднаха в болница с хранително натравяне.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР