Втората на Renault на тазгодишното издание на изложението IAA Mobility

...
Втората на Renault на тазгодишното издание на изложението IAA Mobility
Коментари Харесай

Renault Grand Kangoo: 7 места, ДВГ и електрическа версии, и 1024 конфигурации на седалките

Втората на Renault на тазгодишното издание на ревюто IAA Mobility в Мюнхен е новото седемместно Grand Kangoo, което дебютира със седем седалки и опция за избор на класическо (ДВГ) и напълно електрическо задвижване.

След повече от 4.4 млн осъществени единици в 50 страни от 2011 година, издължената версия на Grand предлага интериорна настройка в три реда модулни седалки, които оферират огромен набор благоприятни условия за персонализация на пространството съгласно желанията и потребностите. От Renault показват и съответна цифра- 1024 конфигурации на седалките.

Във вътрешността на новото Renault Grand Kangoo са завършени ниши и отделения за дребни предмети с общ размер от над 58 литра, а самото товарно поделение предлага съдържимост от 500 литра, при седемместна настройка, до 3750 литра при сгъната предна пътническа седалки и отстранени задни. Автомобилът предлага също по този начин и опция за превозването на товари с дължина от 3.11 метра.

Самият достъп до задната част на интериора на автомобила се реализира през две по-широки (+18 см в съпоставяне със общоприетото Kangoo) плъзгащи се порти.



В оборудването на Renault Grand Kangoo могат да бъдат открити 14 системи за подкрепяне на ръководството и повишение на сигурността, включително и функционалност за полуавтономно ръководство Ниво 2.

Друга забавна софтуерна специфичност на модела е неговата напълно електрическа версия- Grand Kangoo E-Tech electric, която е оборудвана с електромотор с мощ от 122 конски сили и батериен модул с потенциал от 45 kWh (използваеми), който дава обещание свободен пробег от до 265 километра (WLTP стандарт). Системата предлага опция и за бързо зареждане (80 kW), като тук за генерирането на 80 километра нов пробег са нужни 10 минути.

При предпочитание от страна на лидера, системата, която е изпълнена с термопомпа, предлага три режима на регенериране на спирачната и инерционната сила, както и режим на шофиране Eco, който лимитира мощността до 56 kW и лимитира скоростта на автомобила до 110 км/ч, с цел да най-благоприятен пробег.

Новото Renault Grand Kangoo ще се предлага също по този начин и в две версии с мотор с вътрешно горене- бензинова със 130 конски сили и дизелова с 95.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР