Всяко стайно растение има способността не само да пречиства въздуха

...
Всяко стайно растение има способността не само да пречиства въздуха
Коментари Харесай

7 цветя, които трябва да присъстват във всеки дом

Всяко стайно растение има способността освен да пречиства въздуха от нездравословни примеси, само че и да оказва въздействие върху силата в помещението, в което се намира.

Това са цветята, които би трябвало да участват във всеки дом.

1. Хлорофитум
Всяко цвете излъчва своя сила в дома ни, внимавайте с алените цветове
Според фън шуй цветята, отглеждани в дома ни, носят разнообразна сила. Ето и някои представители на флората и каква сила бих...
Прочети повече
От всички стайни растения, хлорофитумът има най-мощен резултат по повод пречистване  на въздуха от сяра, феноли и формалдехиди. Всички тези субстанции се отделят мебелите и боите вкъщи. 

Хлорофитумът може да бъде подложен в безусловно всяка стая.

2. Рапис екселза

Това растение също е дейно във връзка с филтрирането на въздуха. Освен това то оказва удобен резултат върху нервната система. Препоръчва се най-много на астматиците и болните от продължителен бронхит да отглеждат рапис в дома си.

3. Фикус
Имат ли място вкъщи изкуствените цветя?
Енергията от растенията може да окаже въздействие върху нашето въодушевление и здравословно положение, тъй че би трябвало да вземем съществено избор...
Прочети повече
Фикусът отстранява патогенните микроорганизми от въздуха, защищава от формиране на плесен и зарежда с позитивна сила.

4. Спатифилум

Спатифилумът е добре да се сложи в пространства в нови здания или след ремонт, защото той дейно филтрира промишлени химикали, амонячни изпарения, алкохолни и ацетонови пари.

5. Бамбукова палма

Препоръчително е бамбуковата палма да се сложи покрай тв приемник или компютър, с цел да обезврежда нездравословното електромагнитно лъчение от тези устройства.
Какво не знаем за цветята?
Когато влезем в цветарски магазин, постоянно се губим измежду изобилието от цветя. Някои тънкости при покупката им са известни на мнозина - на...
Прочети повече
6. Английски бръшлян

Препоръчва се живущите на първия етаж, изключително тези в постройките, намиращи се наоколо до оживени пътища, да отглеждат британски бръшлян. Той прочиства въздуха от токсични субстанции и тежки метали.

7. Здравец

Здравецът оказва помощ в битката с тревогата, облекчава главоболието, оказва помощ при бодърствуване, меланхолия и усъвършенства микроклимата вкъщи.

Достатъчно е да стоите няколко минути до това растение, след което настроението ви доста ще се усъвършенства.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР