Десетки пропалестински демонстранти бяха арестувани, след като се опитаха да

...
Десетки пропалестински демонстранти бяха арестувани, след като се опитаха да
Коментари Харесай

Арестуваха пропалестински демонстранти пред музея „Метрополитън” в Ню Йорк

Десетки пропалестински стачкуващи бяха задържани, откакто се пробваха да стигнат до музея на изкуствата „ Метрополитън ” в Ню Йорк по време на годишната церемония вечеря – „ Мет церемония ”. Протестиращите настоявахаза завършек на траялата месеци война сред Израел и " Хамас " в линията Газа, съобщи Нова ТВ.

Припомняме, до арести на пропалестински стачкуващи се стигна и в американски университети, където участниците направиха вандалски актове. Полицията откри, че измежду тях има външни пропагандатори и уредници на вълнения, в това число лица с престъпни досиета.

На фона размириците, провокирани от пропалестински групи, доста звезди, дефилираха музея на изкуствата „ Метрополитън ”в смели и екстравагантни тоалети, на едно от най-престижните фешън събития в света. Тазгодишната тематика на вечерята беше „ Градината на времето “, по едноименния роман на писателя Джеймс Балард.

Основната цел на събитието е да набира средства за стилния департамент на влиятелния музей в Ню Йорк. Място на една от масите за вечерята коства 75 хиляди $, а ангажирането на цяла маса - 350 хиляди $.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР