СИНСИНАТИ (AP) — Джо Бъроу хвърли няколко ясни подавания в

...
СИНСИНАТИ (AP) — Джо Бъроу хвърли няколко ясни подавания в
Коментари Харесай

Джо Бъроу хвърля отново, докато франчайзът на Бенгалс QB възстановява хирургически ремонтираната му китка

СИНСИНАТИ (AP) — Джо Бъроу хвърли няколко ясни подавания в първия ден от тренировките отвън сезона във вторник и сподели, че възобновяване на хирургически ремонтираната му дясна китка е към момента се работи.

Куотърбекът на Bengals получи позволение да хвърля преди към месец, само че към момента не е получил позволение за контакт. Той се надява да бъде изцяло подготвен за подготвителния лагер.

„ Чувствах се добре през последните няколко дни “, сподели 27-годишният Бъроу. „ Никога не знам по какъв начин ще се усещам, до момента в който не се събудя на идната заран, само че сигурно бях поощрен от последните няколко дни. “

Бъроу беше загубен за сезона, когато страдаше скъсана връзка на дясната му китка в 10-ия мач, загуба от Балтимор на 16 ноември, която смъкна върха на Бенгалс до 5-5. Той претърпя интервенция на китката си на 27 ноември.

Резервният състезател Джейк Браунинг изведе Синсинати до връх 4-3 до края на пътя и тимът пропусна плейофите за първи път от три сезона. Bengals приключиха 9-8, посл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР