Това заяви в ефира на Нова проф. Росен Стоянов, доктор

...
Това заяви в ефира на Нова проф. Росен Стоянов, доктор
Коментари Харесай

Проф. Росен Стоянов: Време е да се приеме суровият вот на хората

Това съобщи в ефира на Нова проф. Росен Стоянов, лекар по политология и професор по публични и политически връзки в Нов български университет.

„ Интересна е и промяната на тимовете – например лица от Българска социалистическа партия в листата на Движение за права и свободи. В листата на " Продължаваме промяната " - " Демократична България "  са добре познати персони. При ГЕРБ също няма изненади, залага се на сигурното. Не виждам нещо революционно в листите ”, счита той.

 

По думите му Европейският парламент е едно положително място за курорт или изгнание вид пет звезди, в случай че искаш или да компенсираш някого или да го отстраниш от действителната политика тук.

 

„ Трябва да се подписа „ контракт ” с жителите – когато обещаеш нещо, да не отстъпваш и на милиметър от него. У нас все по-малко се приказва за политически идеологии, които се основават на ценностна система, а те са житейски също, освен политически. Отново падаме лесна жертва в конюнктурното ”, акцентира проф. Стоянов.

 

Според него диалогът сред партиите би трябвало да стартира от нова страница, по опция не авансово написана. „ Ако някой е желал да очерни други, да вкара в пандиза, то това време мина, послужи за знаме и влезе в политиката. Време е да се одобри суровият избор на хората. ”
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР