Всяко момиче мечтае да привлече вниманието на мъжа, който харесва.

...
Всяко момиче мечтае да привлече вниманието на мъжа, който харесва.
Коментари Харесай

Споделено от мъж за жените: Пътят до щастливата връзка – стъпка по стъпка от първата среща

Всяко момиче мечтае да притегли вниманието на мъжа, който харесва. И мечтае това да не е просто мимолетна история, а разказ с красиво, сантиментално продължение. Психологът Марк Бартън ще ви опише в детайли по какъв начин би трябвало да се държите и да изглеждате на първата среща, с цел да не стане тя и последната.  

Познавате и мъжката душeвност?

На първата среща мъжете даже не мислят за някаква връзка, за тях е доста по-важно да си прекарат хубаво нощта.

Затова, ето какви умения в общуването с мъжете би трябвало да притежавате, с цел да не се поддавате на техните трикове. Тоест, да не допускате в главата им да пораждат мисли единствено за леглото, само че и да провокирате предпочитание за среща с вас още веднъж и още веднъж, изграждайки дълготрайни връзки, които не се основават единствено на пристрастеността.

В подготовка за първата среща

И по този начин, вие отивате на среща и, към този момент знаейки каквото би трябвало за мислите на мъжете, преценяте ходовете си деликатно. Отпуснете се, никой не може да ви принуди да вършиме креватни осъществявания на първата среща, зависи единствено от вас да решите дали желаете или не.

Външен тип

Вашата визия не би трябвало да се разграничава фрапантно от тази, когато ви е видял за първи път. Разбира се, в случай че сте се срещнали във фитнеса или на плажа, не би трябвало да отивате по къси панталони или с бански. Старайте се да докарате мекушав облик, който акцентира вашите достолепия, само че по никакъв метод не ги и „ навира в очите “.

Тоалет

Носенето на разсъблечен тоалет на първа среща е неуместно, защото ще отвлече изцяло вниманието на мъжа от вас и той единствено ще мисли по какъв начин да ви вкара в леглото. Освен това, може и да стартира да ревнува от другите мъже, които сигурно ще ви зяпат.

Облечете красива рокля, чийто жанр ви подхожда и в него се чувствате комфортно. Той ще ви хареса естествена, такава, каквато сте.

Грим

Гримът ви не би трябвало да го плаши. Много дами бъркат, когато считат, че потреблението на доста козметика притегля мъжете. Като мъж ще ви кажа – не! Напротив, работи като тласък. Мъжът в този миг си спомня, че когато сте се срещали, сте били друга, същинска и по-често прекомерно мощният грим се възприема като опаковка на подарък. Искате ли да сте единствено това за него? Просто едно добре опаковано парче плът? Затова дано гримът ви да бъде незабележим.

Закъснявайте умерено

Закъснявайте с 15-20 минути. Ако той би трябвало да пристигна да ви вземе от вас, не заставайте на входа, нервничейки. Оставете го да изчака малко. Но и въпреки всичко бъдете умерени. Например, забавяне от половин час или повече без основателна причина ще провокира раздразнение.

Разчупете ледовете

Бъдете другарски настроени с него и не се опитвайте да играете ролята на сериозна дама, чието сърце би трябвало да бъде взето с борба. Ако сте се съгласили на среща, не крийте искреността и положителното си въодушевление. Опитайте се да не бъдете основател на диалози, а по-скоро да бъдете нравствен сателит. Като начало можете да кажете, че ви харесва метода, по който кара, че се чувствате спокойни и добре. Той ще е удовлетворен, даже това да не е правилно и отсега нататък ще заобикаля всяка дупка, страхувайки се да не скапе усещането ви.

Дайте му привилегията да се покаже благородник

След като пристигнете в ресторанта, оставете го да се грижи за вас, не бързайте да излизате от колата. Оставете го да ви отвори вратата и да ви помогне. Можете да се пошегувате по тази тематика и да попитате с усмивка: „ При нас постоянно ли ще бъде по този начин? “ Това ще го отпусне малко и ще му даде убеденост, защото той се тормози не по-малко от вас, даже повече! Защо? Вие определяте по-нататъшния ход на вашата вечер. По всяко време можете просто да напуснете, без да посочвате причина. Повярвайте ми, това е, което той минимум желае.

Как да се държите в ресторанта

И по този начин, вие сте на масата, има свещи, музика, вино. Всичко е отлично и предразполагащо прочувствен диалог и самопризнания. В моменти като този дамите се „ самоубиват “, говорейки за предишните си връзки.

Не е нужно да му казвате, че сте прекосявали през разлъка и не сте могли да простите изменничество или нещо друго, обвързвано с мъже от предишното ви. Ако в живота ви е имало грях, обвързван с невярност на вашия мъж, не трябва да го споменавате, даже да сте имали основателни аргументи.

До вас е мъж, който сте харесали и се пробва да ви впечатли, отговорете му с естествено поведение. Наблегнете на достолепията му и говорете за вашите цели в живота. Мъжът идва при вас, с цел да показа страстите си, а комплиментите за него са не по-малко значими от вашите.

Накрая му благодаря му за вечерта. Празнувайте страхотния му усет в избора на ресторант. Съсредоточете се върху неговия такт и вежливост.

Говорете за фамилните полезности, присъщи на вас и вашите близки. Не за правила, които акцентират нелепостта, а за полезности. За цената на връзката сред мъжа и дамата, за водещата роля на мъжа в живота на дамата и по този начин нататък. Бъдете женствени и загадъчни. В същото време не забравяйте, че речта ви не би трябвало да бъде като лекция или семинар. Представянето на информацията по шеговит метод, с лека изненада, доверчивост и откровена религия в любовта е ужасно и ще го впечатли на момента.

Не говорете за проблеми и други отрицателни неща

Не говорете отрицателно и не споменавайте за проблеми. Вашите негативни изказвания за нещо или някой няма да създадат изключително прелестно усещане за вас. Повярвайте ми, мъжът си има задоволително свои. Със сигурност на драго сърце би ви оказал помощ за всичко, само че не и на първата среща.

Да платите ли сметката или не?

Ако мъжът изиска сметка, предложете му отчасти да я допълните. По този метод ще наблегнете своята самостоятелност и поредност.

В последната част на вечерта

В последната част на вечерта мъжът може да ви предложи да отидете при него. Може да сложите точка или запетая. А къде да поставите запетаята, вие решавате сами. Но първо деликатно прочетете следното:

Представете си, че сте решили да отидете с него. Толкова сте очаровани, че изцяло сте изгубили главата си. Как виждате развоя?

Много просто – той е удовлетворен от това развиване на събитията! Времето на вашето другарство обаче е тръгнало към назад отброяване. Колкото по-близо сте до леглото му, толкоз по-далеч са всичките ви фантазии за щастлива връзка.

Но, да, сега не ви пука за нищо. Нощта минава. Може би сте физически удовлетворени, само че в това време обременени с главоболие и мисли – какво следва? Ами – нищо. Станахте лесна жертва и просто момиче, което задоволило потребностите му.

Може би, ще се срещнете още веднъж, само че повярвайте ми, вашите срещи ще бъдат изцяло разнообразни, повече няма да бъдете поканени в ресторант или спектакъл. Ще получите само билет до леглото му, когато той изиска още веднъж да се разтовари. Защо? Защото сте същите като всичките му предходни девойки.

Сега дано си представим, че поставяте запетая след думата „ не “ и се прибирате у дома. Тогава цялото ви разказано нагоре държание ще бъде напълно разумно и обяснимо. Последиците ще са, че той ще остане заинтересован и ще желае да бъде още веднъж във вашата компания.

Вашата недостижимост ще разсъни в него още по-голямо предпочитание да ви реализира и той ще отпусне фантазията си.

Дори в случай че по някаква причина вие сами решите да не се срещате повече с него, ще останете в паметта му като стойностно момиче.

Ако той към този момент не ви се обади, ще се убедите в несериозността на желанията му, като в същото време запазите достолепие и извършите доста потребни заключения.

Отказвайки на мъжа на фамилиарност на първата среща, вие получавате доста повече преимущества, в сравнение с дефекти.

Вашата задача в живота

Разберете, че вашата задача в живота е да бъдете щастливи майка и брачна половинка. Пропилявайки жизнеността си на инцидентни връзки, вие ще се  унищожите като човек, както духовно, по този начин и физически. Поддържайки студен разсъдък и не се поддавайте на страстите. Само по този начин ще поставите основите на вашето бъдеще, в което хармонично ще се подредят събития, които ви обезпечават цялостно благополучие. Мъж, който желае да сътвори семейство, ще оцени държанието ви и в случай че в действителност е откровен, в никакъв случай няма да се разделите.

Кога да си легнете с него?

Питате се на коя дата или на кой стадий от връзката можете да си легнете с него? В моите образования описвам на девойките за доста значими стадии в развиването на връзките, които оказват помощ да се дефинира подобаващият миг на фамилиарност. Накратко, би трябвало да преминете през пет стадия: страст, време, деяние, доверие, противоположна връзка.

Интимност на прочувствения стадий е ненадеждна основа за създаване на взаимоотношения. Направете пауза и оставете времевия стадий да ви разкрие мъжа от разнообразни ъгли, може би ще научите нещо ново. Малцина доближават до третия стадий, само че в случай че това се е случило с вас, това ще ви помогне да преминете към стадия на доверие и тогава всичко ще бъде наред. Защото от там до противоположната връзка е единствено една дребна крачка. С две думи, вие ще бъдете щастливи!

На този свят има милиони красиви девойки и мъже. Искрено ви поисквам да срещнете любовта си и да поддържате връзката си чиста за години напред!

С почитание, Марк Бартън, създател и водещ на образования по логика на психиката на връзките сред половете

Специално за приятелите на happywoman.bg –  коментар от:

Направи първо, второ или трето и всичко ще бъде наред. Мъжа би трябвало да прави това… дамата онова…
Четете, изпълнявате и сте безпределно щастлива.

Всички търсим предписания и мъдрост наготово, с цел да спечелим, да не се разочароваме и да не боли, всичко да е обезпечено и сполучливо.
За страдание и благополучие, сполучливата връзка е доста персонално прекарване!

Перифразирам различен съветски сътрудник: “Ако вие сте къща, то имате двор, доста и разнообразни стаи-хол, кухня, спалня…имате мебели и аксесоари. Усеща се избрана атмосфера и уют… Помнете, че “връзката ” са просто тапетите в спалнята. А в този момент си задайте въпроса: за какво съм се вторачил в тях?! ”

Не връзките са смисъла на вашият живот, те са “тапетите в спалнята ”. И да уютно и прелестно е да имате връзка, само че тя е допълнението, а не е основата на къщата.

Помнете, че отсреща си имате друго човешко създание, персона и не е толкоз просто- мъжете са такива, дамите онакива… Всеки носи своята история и харесва и избира разнообразни неща.

Игричките, номерата и борбите водят просто до игрички, номера и борби.

Истинската връзка е любознание и предпочитание да опознаеш другия човек, предпочитание да преминаваш през компликациите на живота с тъкмо този човек, доверие да се отдалечиш или да се приближиш до него. И най- към този момент храброст! Смелост другият да допира раните които носиш пробвайки се да те прегърне!

Съгласна съм с Марк Бартън за шерването на първа среща за детайлности от минали връзки. Да споделите нещо във времето да, само че прекомерните детайлности от вашето минало може да допрян страховете на другия човек и това на идващ стадий да работи против връзката ви. Помнете, че смисълът на здравите връзки е да споделяте изобилието си и да градите бъдеще! Да създавате и да се вдъхновявате взаимно, да работите за своето персонално развиване и да инвестирате във връзката. Защото красива и вдъхновяваща връзка могат да основат единствено две обособени задоволително зрели персони. А това си много вътрешна работа и не може да се получи по непозната рецепта.

Несполучливите връзки са вашето благосъстояние и персонален опит. Бъдете смели и ги превръщате в мъдрост, а не в страхове от обвързване! Всичко в живота ни има своето място. И срещите за една вечер и дългогодишните връзки.

Смисълът е във вашият персонален напредък! Смисълът е стабилната поддържана уютна къща, а не олющените тапети в спалнята.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР