Всяко чудо за три дни! Може би тази поговорка описва

...
Всяко чудо за три дни! Може би тази поговорка описва
Коментари Харесай

Моника Валериева заряза Меди на рождения си ден и показа впечатляващо дупе

Всяко знамение за три дни! Може би тази сентенция разказва най-добре връзката сред Моника Валериева и Меди, които интензивно се опитваха да убедят света, че са бясно влюбени. Двамата разкриха връзките си, като разгласиха фрагменти дружно в обществените мрежи при започване на годината. Тогава бяха дружно в Дубай, откъдето пускаха пикантни фотоси в мрежата.

Но очевидно любовта им е била по-скоро рекламен трик, тъй като по всичко проличава, че се е изпарила бързо, бързо. Доказателство за това е освен отсъствието на всевъзможни общи фрагменти, само че и фактът, че Меди не е бил на рождения ден на Моника. Според някои, двамата се престрували на влюбени, с цел да бъде изчистен имиджът на Меди, защото името му се свързвало с това на Азис.

Моника и артистът към този момент не се следват в обществените мрежи, а от сантименталните им постове няма и диря. Изглежда, че изкусителката не страда за раздялата и отпразнува с грандиозно празненство 32-рия си рожден ден. Вижда се, че купонът е бил в напълно женска компания, a по случай празника, Моника насочи привет към себе си в обществените мрежи, като показа фотография на най-новата си облага - бразилското дупе, реализирано по хирургичен път.

Към впечатляващия кадър моделката написа, че е подготвена за най-хубавите моменти в живота си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР