Всяка жена мечтае за мъж, който изпълнява всичките ѝ желания.

...
Всяка жена мечтае за мъж, който изпълнява всичките ѝ желания.
Коментари Харесай

Как да накарате мъжа да направи всичко, което искате

Всяка жена мечтае за мъж, който извършва всичките ѝ стремежи. И въпреки да си мислите, че това не може да се случи с вашия мъж, грешите. С помощта на малко женски сексапил и точните изречения това е изцяло постижимо.

Ето какво тъкмо би трябвало да извършите, с цел да го накарате да направи това, което желаете, написа actualno.com.

1. Използвайте техниката „ избави принцесата си “

Всеки мъж желае да наподобява като мощен избавител в очите на обичаната си. Но с цел да го накарате да направи това, първо би трябвало да си признаете, че имате потребност от помощ. Съвременната жена е привикнала да разчита единствено на себе си и на процедура лишава мъжа от опцията да стане воин в нейните очи.

2. Оценявайте изненадите му

Много дами обичат изненадите, само че все пак не демонстрират на мъжете си, че изненадващите жестове от тяхна страна са им приятни. Ако желаете обичаният ви да направи нещо, направете му намек за това и не след дълго той ще ви изненада. Но просто би трябвало да му покажете, че изненадите му ви харесват. Това ще го подтиква да продължи да ви изненадва и в бъдеще.

3. Накарайте го да повярва, че това е негова концепция

Нека обичаният ви да се почувства специфичен. Така той самият ще стартира да се интересува какво тъкмо желаете.

4. Понякога учтивото пояснение е задоволително

Може да наподобява необичайно, само че от време на време просто би трябвало да му обясните в детайли за какво това е значимо за вас. Със сигурност няма да може да ви откаже. 5 качества, които мъжете ненавиждат в дамите

5. Похвалете го

Не си пестете комплиментите към него. Така ще го накарате да се усеща специфичен и доста скоро ще станете неговата принцеса.

6. Целунете го

Целувката е явен намек, че го желаете и че имате потребност от него.

7. Научете се да давате, единствено по този начин ще получавате непрекъснато

Един от вселенските закони гласи, че с цел да получите, първо би трябвало да дадете. Започнете да го спазвате и резултатите няма да закъснеят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР