С указ на президента на 23 юни са насрочени избори

...
С указ на президента на 23 юни са насрочени избори
Коментари Харесай

Панагюрище избира кмет в неделя

С декрет на президента на 23 юни са планувани избори за кмет на Община Панагюрище . Екипи на полицията ще наблюдават за естественото протичане на изборния ден във всички обитаеми места на територията на общината. Инспектори от РСПБЗН-Панагюрище и полицейски чиновници от локалното районно ръководство са направили инспекция на пространствата за гласоподаване по отношение на тяхната пожарна обезопасеност и сигурност. Ръководствата на ОДМВР-Пазарджик и РУ-Панагюрище са в непрекъснат контакт с регионалната администрация в Пазарджик и Общинската изборна комисия в Панагюрище. Създадени са мобилни групи за реагиране на сигнали за нередности съотносими към работата на органите на реда директно преди и по време на изборния развой.

Припомняме, че по време на изборите служителите на реда ще бъдат ситуирани вън от секциите , няма да позволяват лица с държание накърняващо положителните нрави, както и въоръжени лица и носещи предмети рискови за живота и здравето на жителите. При нужда и след постъпило искане от страна на ръководителя на секционната изборна комисия чиновниците на полицията могат да окажат подпомагане за възобновяване на реда и спокойствието в секцията.

Дежурно гише „ Български документи за идентичност “ в РУ-Панагюрище ще работи на 22 юни от 08:30 ч. до 17:30 ч. и на 23 юни от 08:30 ч. до 19:30 ч. Ще бъдат връчвани към този момент направените персонални карти на жителите, които ще гласоподават, а на тези които са ги изгубили, развалили, унищожили или са им откраднати ще им бъдат издавани удостоверения за гласоподаване. Припомняме, че удостоверението за гласоподаване се издава само и единствено да послужи на жителите да упражнят своето право да гласоподават.

Слави Трифонов влезе в неприсъствен спор с Лена Бориславова и Георги Свиленски

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР