Всяка жена мечтае да стане майка. Когато научи за добрата

...
Всяка жена мечтае да стане майка. Когато научи за добрата
Коментари Харесай

С какво да се храним в различните етапи на бременност

Всяка жена мечтае да стане майка. Когато научи за положителната вест, през главата и стартират да минават хиляди неща. Но какво става по-късно? Започва да се храни двойно с всичко, което види, което ѝ се дояде. А това несъмнено не е здравословно, ще кажете.

Всъщност да - не е здравословно, само че би трябвало. Здравословното хранене през бременността може да ви накара да се преборите с тежестта от самата бременност. Възстановяването след раждането също ще бъде доста по-лесно. Но най-важното - с вярно хранене ще дадете на бебето си всичко, от което то се нуждае.

Много е значимо да откажете някои нездравословни привички като пушенето да вземем за пример. Намалете кофеиновите питиета, а вместо тях пийте вода. Вечер, преди да си легнете, изпийте чаша мляко или плодов сок. Разбира се всеки стадий от бременността е друг, с разнообразни настроения и потребности. Всеки стадий е обвързван с избрани процеси. Ето и някои препоръки по какъв начин да се справите с проблемите и да подпомогнете процесите през другите стадии от бременността /разгледай галерията/.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР