Всяка година през януари си даваме обещания, че ще променим

...
Всяка година през януари си даваме обещания, че ще променим
Коментари Харесай

5 филма, които ни вдъхновяват да дадем рестарт на живота си

Всяка година през януари си даваме обещания, че ще променим нещо в живота – от време на време нещо малко, а от време на време сме подготвени да създадем цялостен рестарт.

Ако обмисляте смяна в кариерата, промени в любовния си живот или желаете да се обърнете повече към себе си, може би филмите, които селектирахме през днешния ден, ще ви оказват помощ. Изключете новинарските канали, запалете си ароматна свещ и избягайте за малко от действителността, тъй като от време на време имаме потребност от ентусиазъм, с цел да стартираме на чисто... в действителност.

„ Моето премеждие в дивото “ (2014)

Филмът с присъединяване на в ролята, която потегля сама на голям преход в Щатите, прекосявайки пустини, планини, реки и гори, е посипан с ретроспекции, които ни разкриват за какво героинята се впуска в това премеждие. След неочакваната гибел на майка й (изиграна от Лора Дърн) тя се отдава на опиати и редица безразборни полови връзки с непознати, което води до неизбежното привършване на брака й. Времето, което прекарва сама в пустинята, постоянно преминавайки през сложни моменти, е пречистващо прекарване. Базиран на същинска история, филмът е режисиран от Жан-Марк Вале, с който Рийз Уидърспун работи и в поредицата.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР