Всяка година по това време в цялата страна се провежда

...
Всяка година по това време в цялата страна се провежда
Коментари Харесай

Си Дзинпин участва в кампанията по залесяване и призова за изграждане на красив Китай

„ Всяка година по това време в цялата страна се организира акция за залесяване. Призоваваме повече хора да се включат, с цел да изградим хубав Китай “, съобщи Си Дзинпин, който, дружно с други държавни и партийни ръководители измежду които министър председателят Ли Цян, ръководителят на ПК на ОСНП Джао Лъдзи и на Наказателен кодекс на КНПКС Уан Хунин, взе участие в засаждане на дървета в пекинския парк „ Дунба.

Си Дзинпин посочи, че Китай е преди всичко по повърхност на изкуствената гора. „ Ще продължим да засаждаме дървета. Китай способства за озеленяването и подобряването на международната околна среда. Гората е контейнер, хазна, средства за унищожаване на нездравословни излъчвания. Засаждането на дървета е от значимо значение както за нас през днешния ден, по този начин и за идващото потомство “, съобщи Си Дзинпин и добави, че зеленото развиване е национална тактика, съобщава .

„ Властите по места би трябвало да провеждат мероприятия по залесяване и да улеснят присъединяване на повече хора в тях “, посочи Си Дзинпин
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР