Всички знаем, че не е рядкост честотата на сексуалните отношения

...
Всички знаем, че не е рядкост честотата на сексуалните отношения
Коментари Харесай

4 съвета, когато вашия партньор иска секс, а вие не

Всички знаем, че не е необичайност честотата на половите връзки в двойката и желанието за секс да понижава с времето.Доста постоянно срещана обстановка, която визира двойките, е разликата в предпочитание сред двамата. Всъщност е много всекидневно да чуете думите „ Моят сътрудник желае да го вършим, само че аз не го върша “. В тези случаи най-важното е не да се заобикаля разликата, а да се търси уравновесено и заслужено решение и за двете страни.

Разглеждаме по-подробно този феномен и предлагаме серия от препоръки за идващия път, когато попаднете в обстановка, в която сътрудникът ви желае да вършиме обич, а вие просто не сте в въодушевление.Важно е да споменем, че половия акт е добър за една връзка. Наистина здравословното количество полова фамилиарност, което може да е друго за всяка двойка, укрепва връзката сред вас.

 infomax-logo-50-15-HW

Освен това оказва помощ и на двамата да се чувствате по-удовлетворени и свързани.В тези случаи казването на „ не “ е алтернатива, само че не е единствената. Всъщност, в случай че сътрудникът ви стартира да ви съблазнява, само че вие не се интересувате, идеалното е да потърсите други възможности, които не разрешават и на двама ви да се чувствате неловко или раздразнени. Ето няколко метода да го извършите:

4 съвета, когато вашия сътрудник желае секс, а вие не

1. Избягвайте натиска

 секс 4 съвета, когато вашия сътрудник желае секс, а вие не фотография: pinterest

На първо място, вашият сътрудник не би трябвало да ви притиска, както и вие не би трябвало да притискате себе си. И двамата би трябвало да почитате потребностите на другия и нито един не би трябвало да задължава другия да се отдаде на полови контакти.Ако натискът и сексуалността се комбинират, това нормално води до отвращение, както и до възприятие на насила. При тези условия в дълготраен проект този сек ще придобие отрицателен колорит, който ще породи още повече отменяне от ваша страна.

2. Отложете го

 секс 4 съвета, когато вашия сътрудник желае секс, а вие не фотография: pinterest

Спонтанната полова интензивност постоянно се цени. Въпреки това, от време на време е добре да отложите секс, изключително когато актуалните условия не са подобаващи за един от вас.

Ако казусът е подобен, би трябвало да бъдете почтени и да помолите колегата си да го отсрочи. В интерес на истината, този тип искане постоянно може да добави повече неспокойствие към връзката, защото упованието има наклонност да усилва възприятието на предпочитание.

Не предлагайте обаче нещо, с което в последна сметка няма да се съобразите, тъй като това ще накара колегата ви да се почувства зле.

3.Управлявайте желанието си

 секс 4 съвета, когато вашия сътрудник желае секс, а вие не

Ако вашият сътрудник желае секс, само че вие не го вършиме, значимо е и двамата да имате поради, че вашата половост е ваша персонална отговорност. Това значи, че в случай че някой от вас двамата има по-малко предпочитание, можете да намерите метод да го разрешите. Например, можете да свържете повече със личната си еротика, като прочетете повече за нея.

От друга страна, тези, които имат по-високо предпочитание, могат да търсят способи да го ръководят. Всъщност от време на време отговорността за облекчаване на тези потребности е напълно на двойката, само че това не е наложително да е по този начин. Винаги има нещо, което може да се направи в този подтекст, като да вземем за пример да си доставиш наслаждение.

4.Култивирайте емпатия

 секс 4 съвета, когато вашия сътрудник желае секс, а вие не

Разговорът с колегата ви е от жизненоважно значение, с цел да разберете неговите потребности и упования по отношение на вашия секс. В допълнение, това е ключът към тяхното схващане и оценяване.Поставете се на мястото на колегата си и се пробвайте да не приемате нищо персонално, изключително в случай че той изрази отчаяние, че е отритнат. Често вътре се случва доста повече, в сравнение с наподобява на пръв взор. Затова би трябвало да се запитате по какъв начин може да се усещат или по какъв начин можете да им помогнете.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР