Всички учим важни уроци за живота вече повече от година.

...
Всички учим важни уроци за живота вече повече от година.
Коментари Харесай

Нов ден, нов грим

Всички учим значими уроци за живота към този момент повече от година. Един от тях е, че проектите от време на време нямат смисъл и би трябвало да грабнем момента. Аз разбрах още нещо – нравя се такава, каквато съм! В света, какъвто е в този момент за всички, оставям себе си на настроението, а то е друго всеки ден. Тогава за какво да наподобявам еднообразно всеки ден?!

Не е нужно да последвам трендовете, с цел да бъда красива. Имам свободата да се гримирам и обличам по този начин, както се усещам. Имате я и вие!

Вече знам и кой ще ми помогне в това начинание – да бъда красива и друга всеки ден –. Да, тъй като в техните дрогерии мога да открия всичко належащо, с цел да се видоизменявам дружно със своите страсти. На едно място – цяла една Вселена от цветове, аромати, блясък… О да, искра! Знаете ли, че има стотици нюанси на блясъка – гальовен, мек, ослепителен или космически – просто си изберете. Когато приказваме за червило, не става дума просто да изберете едно, вземете си – 3, 7 или цялата гама! Устните ви от време на време са разтеглени в необятна усмивка, от време на време са иронично прибрани и за всяка страст има тъкмо несъмнено червило.



– ни споделя приказки за хубостта. На страницата им през април ще намираме препоръки за това по какъв начин да се преобразяваме или по какъв начин да избираме подобаващия грим съгласно нашата неповторима хубост. В морето от артикули от време на време не е елементарно да изберем, по тази причина за мен е такова облекчение, че мога да получа бърз съвет още в този момент, с един клик.



Разбира се, че не всяка от нас има нужните познания и опит за това по какъв начин да влиза от едно амплоа в друго, по какъв начин да опитва с грима, по какъв начин да бъде умела с четките. Е, тук наши водачи ще бъдат три дами, които с лекост владеят изкуството да бъдат красиви. Всяка от тях ще ни опише по какъв начин схваща визиите Glam look (), Nudelook (и Statementlook.

На вас липсват ли ви празненствата с хубава музика и симпатични хора? На мен доста и като че ли от цяла безкрайност не съм слагала блестящите си облекла, и не съм била дръзка с грима. Но си споделих, че не е нужно да очаквам действителността да се промени и да имам мотив за това. И в този момент от време на време, въпреки да е четвъртък следобяд или неделя вечер просто се усещам подготвена да блесна със своя светлина. И към този момент знам, че мога да се преобразя, да " сложа " своя трагичен взор, да отворя златистите сенки и да посегна към мощния руж. О, а устните ще наградя с нещо блестящо и чувствено! 

Да, има и дни, в които желая да бъда просто красива. Без да пресилвам с грима или аксесоарите. Не са рядко моментите, в които мисля, че имам нужда от семпли нюанси и внимателен бронзов щрих, които да подчертаят естествения сексапил на лицето ми. Заживяхме във време, в което естественото стана новото съвременно. И това е супер, стига несъмнено, тъкмо през днешния ден аз да съм в това въодушевление!

Добре, дано признаем - всяко момиче има и въодушевление, в което й се желае да смъкна картите. Без загадки и аз от време на време желая очите ми да приказват сами, да бъдат изразителни. В тези моменти даже да съм с маска на открито, знам, че те ще " поддържат връзка " със света вместо да приказвам. Но кои нюанси да избера тогава?... О, несъмнено! Ще се доверя на хората с опит и с визия за красивото. В съвършения момент  са тук.



Точно през днешния ден е идеалният ден да бъдете, каквито сте! Независимо има ли мотив, или не. Светът ви чака.

С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР