Всички хора, назначени от правителството на Денков, ги трият с

...
Всички хора, назначени от правителството на Денков, ги трият с
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Всички хора, назначени от правителството на Денков, ги трият с гумичката

Всички хора, назначени от държавното управление на Денков, ги трият с гумичката – до един. Това съобщи пред публицисти ген. Атанас Атанасов от ПП–ДБ.

„ Имаме две вести от Председателския съвет. Първата вест е, че министър-председателят Главчев избяга от чуването. Информацията е, че той се е съгласил персонално, само че един час по-късно е пуснал известие, че няма да може да пристигна в Народното събрание “. Това сподели депутатът от ПП–ДБ Николай Денков.

Причината съгласно Денков е, че някои от промените, които са направени, са „ меко казано скандални “. „ В ДАНС остана този заместник-председател, който носи съществена виновност за това, че нямаше машини на първия тур на локалните избори предходната година “, добави той.

Той съобщи, че втората вест е, че „ по предварителната точка за чуване на военачалник Венев част от документите са свързани със отбрана на класифицираната информация, тъй че точката би трябвало да бъде закрита “.

Ген. Атанасов заяви, че го тормозят смени в службите. „ Всички хора, назначени от държавното управление на Денков, ги трият с гумичката – до един “, безапелационен бе той.

Относно защитата на Бойко Борисов Атанас Атанасов запита още веднъж: „ Каква е повода да се усили защитата на Борисов и от какво е застрашен? “
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР