Всички сме се чудили как да отслабнем за лятото. Идва

...
Всички сме се чудили как да отслабнем за лятото. Идва
Коментари Харесай

Протеинова диета за ударно сваляне на килограми

Всички сме се чудили по какъв начин да отслабнем за лятото. Идва време за море и къси панталони, а ние не се харесваме задоволително, с цел да позволим на някого да ни види в по-изрязани облекла. И по този начин стигаме до огромния въпрос - " Какво да върша? ". А ето и отговорът.

Когато чуем диета, множеството от нас са скептично настроени, тъй като като че ли чуваме " ограничавания " или харчене на доста пари.

Протеиновата диета в действителност не покрива нито едно от горепосочените. Единственият минус е, че не се предлага за вегетарианци или вегани. Няма избран интервал за съблюдаване, което значи, че може да бъде прекратена при забележими резултати или когато спазващият я реши.

Протеиновата диета се състои в хранене САМО с месни артикули. Всякакъв тип месо е допустим, като пилешкото е на назад във времето. Агнешко, телешко и най-много свинско са целесъобразни меса за диетата.

Могат да се подготвят по ваш усет - варени, печени или пържени. Ако смятате, че няма да можете да се храните единствено с пържоли, към порцията месо може да добавите малко пържени картофи или краставица, като не забравяте, че месото е главен артикул.

Единственото, което се не разрешава са въглехидратите - тестени произведения, сладкиши и десерти, питиета с високо въглехидратно наличие и прочие Няма ограничаване в количеството месо, което ще ядем, заради простата причина, че месото засища бързо и е належащо да хапнем напълно малко, с цел да се заситим.

 ястие на пържола като част от протеинова диета

Идеята да се храним единствено с месо и да отслабваме е необичайно за доста хора, тъй като звучи погрешно. Всъщност месото съдържа единствено мазнини, а точно мазнините са тези, които дават сила и не се залепват. В умерени количества месото ни засища, без да се отразява на фигурата.

За разлика от въглехидратите, които непосредствено се лепят, месото както към този момент споменахме не го прави, само че и освен - когато изразходим силата от месото, което сме приели, организмът ни стартира да се храни с натрупваните мазнини по тялото ни и по този метод започваме да отслабваме.

Всеки, който реши, че може и има мотивацията да съблюдава високопротеината диета може да се радва на резултати още през първия месец. В взаимозависимост от това какъв брой строго се съблюдава диетата могат да бъдат свалени сред 3 и 6 кг за един месец. Диетата е лесна и не ни лимитира.

Успех на всички, които решат да я съблюдават.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР