Всички сме чували клиширания въпрос „Какво искат жените?“, а към

...
Всички сме чували клиширания въпрос „Какво искат жените?“, а към
Коментари Харесай

Мета-силициевата киселина – искате да знаете повече за нея

Всички сме чували клиширания въпрос „ Какво желаят дамите? “, а към него сме чували и всевъзможни неуместни отговори. Ако би трябвало обаче да отговорим изцяло съществено, отговорът „ бърз метаболизъм, здрави кости и хубава кожа “ несъмнено ще е някъде на челните места или най-малко по този начин би трябвало да бъде. Защото кое, в действителност, е по-важно за нас от това да сме здрави, във форма и изглеждащи свежи колкото се може по-дълго време? И, да, няма по какъв начин да предвидим и планираме всичко в този живот, само че да се погрижим за себе си по най-естествения метод е изцяло постижимо и не ни коства нищо.
Всяка жена може да изпее и насън, че водата е най-важното изискване за поддържането на красива кожа, само че доста от нас не знаят какво във водата я прави толкоз значима и скъпа. Отговорът е - минералите, които играят основна роля в обмяна на веществата, регулацията на течностите в тялото и даже поддържането на костното здраве. Тази информация несъмнено ще накара доста дами да скокнат и да наваксат с пропуснатите чаши вода за деня, само че не бързайте да пиете големи количества вода от чешмата, тъй като тя в действителност е лишена от тези субстанции

 Istock

Минералите и солите са част от водата, която се добива от естествени източници и съставът ѝ е избран и смесен от природата. Много хора съблюдават правилото за банкет на задоволително (и над него) количество вода дневно, само че не си дават сметка, че когато тази вода не съдържа задоволително количества електролити (минерали и соли), приемът на несъразмерни количества бедна на минерали вода по-скоро способства за „ отмиването “ им от тялото.

Така, вместо да му създадем положително, по-скоро го изтощаваме, лишавайки го от субстанции като калций, магнезий, манган, натрий, желязо и всичко останало, което природата сама е съчетала в естествените минерални води. А от всички тези субстанции зависи дали кожата ни ще е свежа и хидратирана, ноктите и косата - здрави, и обмяната на веществата – бърза и вярна. Те са безусловно незаменими за вярното протичане на десетки процеси в тялото ни и по тази причина е наложително да се грижим да ги одобряваме – не в огромни количества, само че в задоволителни, тъкмо както ги е дозирала природата в някои нискоминерализирани български води.

Малко хора да вземем за пример знаят, че една от най-ценните съставки в някои минерални води е мета-силициевата киселина – съединяване, което оказва помощ за извеждането на токсините от тялото. Силицият от дълго време е прочут с голямото си значение за здравето: той взе участие в построяването на костите, кожата и косата, подкрепя оздравителните процеси и оказва помощ ноктите да са по-здрави.

е с ниска минерализация, само че с осезаемо количество мета-силициева киселина - 42,97 мг на 1 л, която има отношение към извеждането на токсините от организма по натурален метод, имунната система да е на равнище и всички метаболитни процеси в тялото да протичат вярно.

Може да се каже, че наличието на мета-силициева киселина в минералната вода подкрепя тялото ви да поддържа съответни количества минерали и соли, а това, от своя страна, да способства за здрави кости, естествен метаболизъм и чиста и свежа кожа.

 Istock

И няма потребност да прекалявате с приема на вода – 8-те чаши дневно и малко от горната страна в действителност са задоволителни. Важното е тя да съдържат всичко, от което тялото ви се нуждае и то по рецепта, изписана от природата., идваща от сърцето на Родопите, е съвършен метод да утолявате жаждата си всеки ден, както и да осигурявате част от по този начин скъпите минерали и соли, за които тялото и мозъкът ви копнеят, а те сигурно ще ви се отблагодарят.

За повече ентусиазъм и какъв брой потребен е приема на водата за всеки един от нас, може да научите.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР