Всички се чувстваме по-уверени, когато харесваме начина, по който изглеждаме. Сигурно

...
Всички се чувстваме по-уверени, когато харесваме начина, по който изглеждаме.
Сигурно
Коментари Харесай

10 начина да изглеждаме добре, без да влагаме много средства

Всички се усещаме по-уверени, когато харесваме метода, по който изглеждаме.

Сигурно е – по-малко раздразнителни и повече усмихнати сме.

Днес ще ви представим 10 трика, посредством които можем да го реализираме и то без да влагаме доста средства в тази по този начин мечтана инвестиция.

1. Магазини втора ръка

Забравете предразсъдъците! Там има освен огромен избор от облекла и продукти, само че и цената им несъмнено е в пъти по-достъпна. Кой не желае да си купи маркова изискан риза за 5 лв.?!

2. Промоции

Следете промоциите на стоките, които са ви привлекли вниманието. Гаранция, че ще си ги купите на преференциална цена. За жал обаче постоянно тези понижения се оказват и много надценени. Все отново този вид също не е за изпускане.

3. Аутлет центрове

Не е загадка, че в сходен вид магазини предлаганите артикули са с по-ниска стойност. За сметка на това обаче можем да се сдобием с качествени екземпляри, даже и по-стар модел на обичания ни бранд и то без банковата ни сметка да ни намрази и да ни тегли чертата.

4. Дизайнер на личните си облекла

Признайте си, че дрешниците ви в действителност не са толкоз празни и някъде във вътрешността има изоставени остарели облекла, някои от които даже към този момент са с недостатъци по тях. Но по този начин и по този начин не сте ги изхвърлили, използвайте опцията да ги превърнете в чисто нови. Зашийте по някоя емблема на съдраното на дънките или пък нарисувайте нещо на не толкоз бялата, поизносена тениска и ето на – към този момент сте в крайник с новия тренд.

5. Комбинирайте

 10 метода да изглеждаме добре, без да влагаме доста средства

Не е нужно да разполагаме с купища облекла, обувки и аксесоари. Истината е, че можем да имаме няколко качествени, които да комбинираме по друг метод. Отдайте се на опитите и не му мислете толкоз.

6. Пазарувайте с мисъл

Често се случва да профучаваме през магазините, да си набележим 100 неща, да ги купим и най-после да си стоят неносени и тъжни някъде там в шкафа. Ето за какво по-удачният вид е да пазарим мъдро. Когато тръгнете на обиколка по магазините, избирайте продукти, които сигурно да ви влязат в приложимост. Така спестявате пари, време и нерви.

7. „ Лоялен клиент “

И без това си почитател на избран бранд, за какво не се включиш и в програмата за предан клиент? По този метод ще ти бъдат предоставени разнообразни отстъпки на обичаните ти продукти и ще бъдеш в крайник с модата, без значение от сезона. По-ниска цена и със жанр – огромен кеф.

8. По-малки магазини

Когато става въпрос за усет, визия и мода, не е наложително всяка дреха да бъде маркова. Даже в противен случай, в случай че се поразгледате в покрайнината, сигурно до вас ще се натъкнете на някое по-скромно магазинче, където има стилни артикули, на по-достъпни цени и още един плюс – не са пробвани от стотици други преди теб (за разлика от огромните марки в мола). А и по този начин поддържаме дребните и междинни бизнеси. It`s a win-win situation!

9. Разгледай дрешника на майка си/баща си

Напоследък е доста модерно да си винтидж. Подобен жанр облекла неизбежно ще откриете в шкафа на вашите. Някоя избледняла деним риза или дънки жанр „ джинсите на мама “. Е, тези върху вас освен ще се в действителност нейни, само че ще са и изцяло безвъзмездни.

10. Размяна на облекла

Винаги можеш да помолиш приятелкат да спомага в стилната рецесия и да ти даде оня пуловер, който доста си харесала. В подмяна на това ти пък ѝ дай твоя дреха, за която ти мрънка, че желае от две седмици. Така и двете сте изискан, само че пък не сте изпразнили така и така плачещите портфейли.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР