Всички простотии от местните избори се преместват на национално ниво,

...
Всички простотии от местните избори се преместват на национално ниво,
Коментари Харесай

Татяна Дончева: ГЕРБ подредиха листите на някои малки партии

Всички простотии от локалните избори се реалокират на национално равнище, акцентира лидерът на листа на " Изправи се. Мутри вън! "

Целите ми са - да няма патерици на ГЕРБ измежду дребните парламентарни групи.

Това е жанр на работа на ГЕРБ. Имам съответна информация на листи, партии, райони, където те са съумели да подредят листите на някои от обединенията.

Това съобщи в предаването " Лице в лице " Татяна Дончева, водач на " Д21 ", част от " Изправи се. Мутри вън! "

" В тези избори е изключително неотложно да се обезпечи наличието на парламентарни групи, които да не служат за патерица на ГЕРБи ще положа всички старания това да не се случи, нито в нашата коалиция, нито във вероятния парламент. Приемете, че моето присъединяване в политиката сега е краткотрайно ", бяха точните думи на Дончева.

" Имам съответна информация за листи, хора и райони, където ГЕРБ са съумели да подредят претендентите на някои от обединенията, както и да пуснат на терена няколко обединения за отклонение на вниманието за разпръскване на гласове и за вкарване на хора, които са под техен надзор ", уточни тя.

" Даже официално да не принадлежат на ГЕРБ, това са хора, които ГЕРБ държи било компромати, било с пари, било с други механизми, с цел да обезпечат пробива на тези евентуални обединения ", разяснява Дончева.

Всички простотии от локалните избори се реалокират на национално равнище, акцентира лидерът на листа на " Изправи се. Мутри вън! " във Варна.

Например нашата коалиция " Изправи се - мутри вън " е коалиция, която се състезава дружно с друга групировка със прилежащ номер. Струва ми се доста съмнително това съседство. Анализирайки кой стои зад тази работа, мога да си направя някои заключения, добави тя.

Вярвайте ми, ребусът е доста комплициран, сподели още Татяна Дончева.

Марешки е образец за патерица на ГЕРБ, за гласоподаване по основни въпроси. Това е методът на работа (на ГЕРБ) и до момента в който те са на власт, това ще продължи, добави тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР