Всички кратки филмчета за регион Несебър са публикувани във Фейсбук

...
Всички кратки филмчета за регион Несебър са публикувани във Фейсбук
Коментари Харесай

Чакането приключи! „Напред Несебър“ представи рекламните клипове за Обзор, Равда и Свети Влас

Всички къси филмчета за район Несебър са оповестени във Facebook страницата на сдружението

Гражданско съдружие „ Напред Несебър “ показа новите рекламни клипове за Обзор, Равда и Свети Влас. Атрактивните видеа към този момент се популяризират в обществените медии, имат стотици споделяния и хиляди гледания.

През месец май неправителствената организация започва националната акция „ Стани дипломат на Несебър “, която стартира с промотиране на Несебър и Слънчев бряг. Само за дни клиповете станаха извънредно известни и се споделят от българи и чужденци в разнообразни осведомителни канали.



Всички къси филмчета за район Несебър са оповестени във Facebook страницата на сдружението. Всеки, който ги показа ще стане част от самодейността за разпространение на българския туризъм и ще има опция да взе участие за десетки летни награди. Доброволците, които ги популяризират имат опция сами да напишат  послание на език, който считат за подобаващ и по този начин да привлекат вниманието към българското Черноморие.



„ Инвестирахме в тази акция, тъй като не може единствено да стоим и да чакаме някой различен да популяризира района ни. Към момента нито една институция не е посочила рекламен клип за туристическите дестинации в нашата община. В същото време опашките от български коли в посока Гърция са километрични, а ние имаме какво да покажем на нашите туристи “, споделя ръководителят на „ Напред Несебър “ Иван Дашев.



Това не е първата акция на Дашев за разпространение на района като туристическа дестинация. Негово изявление за осведомителния колос Yahoo доближи до милиони читатели, които схванаха за мистиката на Стария град в Несебър.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР