Двете институции са инициатори на множество мероприятия с образователен характер,

...
Двете институции са инициатори на множество мероприятия с образователен характер,
Коментари Харесай

Ръководството на МВР-Бургас и Община Несебър с мерки срещу детската престъпност

Двете институции са основатели на голям брой мероприятия с учебен темперамент, ориентирани към предварителна защита на пътни произшествия с присъединяване на деца

Днес зам.-директорът на ОДМВР-Бургас комисар Генчо Атанасов, основен контрольор Коста Кирязов – шеф на РУ-Несебър и зам.-кметът на община Несебър Виктор Борисов се срещнаха с кметовете на обитаемоте места и шефовете на просветителните институции в общината. На събитието участваха още Иво Терзиев – шеф на охранителна полиция в районно управление (на МВР) Несебър и началникът на престъпна полиция в районното ръководство основен контрольор Ивайло Василев.

Основната тематика на диалог бяха ограниченията за предварителна защита на противообществените прояви на територията на несебърска община и опциите на представителите на локалната власт по дребните обитаеми места и на работещите с деца от всички възрастови групи директно да споделят с органите на полицията и да търсят подпомагане.

Зам.-директорът на ОДМВР-Бургас комисар Генчо Атанасов изрече признателност към Община Несебър за дейното подпомагане и годишно отпущания за командировани служители на реда запас, посредством който се подкрепя работата за публичната сигурност.

Подчертано бе, че взаимоотношението с жителите  е в основата на положителните резултати на полицията. Кметовете на обитаемоте места бяха насърчени да не се двоумят да търсят връзка с представителите на реда при всяка обстановка с евентуално рисков за реда темперамент.

Бе обърнато внимание, че с приближаване на летния сезон, увеличението на пребиваващите и броя на транспортните средства на територията на общината, нараства и потребността от нараснало внимание към пътната конюнктура.

Общината и районно управление (на МВР) Несебър са основатели на голям брой мероприятия с учебен темперамент, ориентирани към предварителна защита на пътни произшествия с присъединяване на деца. Бе очебийно, че локалните органи на полицията работят с управленията на учебните заведения и са подготвени да предоставят патрули в близист до просветителните институции, когато и където е належащо.

„ Благодарим на Община Несебър за дългогодишното съдействие и многочислените начинания и планове, посредством които с общи старания реализираме  високо равнище на сигурност за жителите. “ – разяснява основен контрольор Коста Кирязов.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР