Всички искаме да имаме някакви материални или нематериални придобивки. Някои

...
Всички искаме да имаме някакви материални или нематериални придобивки. Някои
Коментари Харесай

Техники за материализиране на мечтите

Всички желаеме да имаме някакви материални или нематериални придобивки. Някои от нас въобще не са скромни в фантазиите си – къща на брега на морето, първокласна кола, яхта, странствуване до Малдивите, полет с балон, екскурзия до Индия, първо място в оспорвано съревнование и какво ли още не.

Без значение какъв брой огромни, скъпи и на пръв взор мъчно осъществими са вашите стремежи, те могат по-бързо да се трансфорат в действителност. Как? С помощта на няколко техники за материализиране на фантазии.

Ето ги и тях!

Табло на фантазиите

Много елементарно за осъществяване, само че и доста дейно. Снабдете се с дъска, която ще превърнете в табло на фантазиите. Подходяща е коркова дъска или бяла дъска, които са досттатъчно леки и лесни за окачване на стената. Направете лист с вашите най-бленувани стремежи и помислете какво изображение дава отговор на всяко от тях. След това намерете фотография, която най-добре изобразява фантазията ви.

Например – в случай че желаете страхотна къща, открийте такава, каквато съответствува с вашата визия. Може да я изрежете от някое списание или да я издирите в интернет и да я отпечатвате. А също – в случай че имате уменията, да я нарисувате. Направете същото с всички ваши стремежи от листата.

След това ги закачете с пинче върху таблото – дружно със листата. Поглеждайте всеки ден към изображенията и си повтаряйте – „ Това са моите материализирани фантазии от бъдещето. Аз скоро ще ги владея! “. Ще се изненадате, че след време те ще стартират една по една да се осъществят.

 техники за материализиране на фантазиите

Листче с стремежи

Формулирайте в съзнанието си доста ясно и съответно какво тъкмо желаете да получите. След това запишете желанието си на едно листче с ясната убеденост, че то се сбъдва. Не пропускайте нито един подробност – да вземем за пример, в случай че желаете да си купите кола, напишете точния модел, цвят и година.

Ако желаете да получите висока оценка на изпит – запишете точното име на предмета, датата на изпита – в случай че я знаете, и мечтаната оценка. Постъпете по този начин с най-важните си фантазии. Добавете в листчето и някакъв период, който сте склонни да дадете на желанието си, с цел да се извърши – да вземем за пример месец, два, три. Оставете вълшебното листче на значимо място, до което единствено вие имате достъп. От време на време си го прочитайте на глас.

Сутрешни и вечерни утвърждения

Едни от най-силните моменти в деня ни са тези, преди да заспим, както и тези, откакто се събудим. Каквито и други мисли да се въртят в мозъка ви в тези интервали, пробвайте се да присъедините към тях и няколко утвърждения, свързани с най-важните ви фантазии.

Повтаряйте желанията си на лягане и на ставане по три пъти, като говорите в настояще време. Например – „ Получавам мечтаната служба, получавам мечтаната служба, получавам мечтаната служба! “. Това е доста мощен и програмиращ живога способ.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР