Всички имаме нужда от човек до себе си, който да

...
Всички имаме нужда от човек до себе си, който да
Коментари Харесай

Най-дразнещите неща на света, които могат да ви скъсат нервите!

Всички имаме потребност от човек до себе си, който да ни схваща и да ни обича, да ни поддържа и да е постоянно до нас. Отношенията с обичания човек ни дават сили и безусловно ни окриляват. Това обаче не ни стига, тъй като имаме потребност и от другари, близки или просто познати, с които да изпием кафе.

Хората сме обществени по своята природа, по тази причина се нуждаем от непрекъсната връзка с другите към нас и това е изцяло естествено. Понякога е изцяло обикновено някой да ни подразни или да ни вбеси с държанието си.

Има някои черти, които са най-дразнещи в държанието на близките. Старайте се да ги избягвате, с цел да ви е по-лесно да изграждате доверителни връзки с хората към вас.

1. Разполагате се като бей на седалката

Казано с други думи, всеки се е сблъсквал със обстановката човек пред него да си спусне по този начин седалката обратно, забравяйки че има други хора и може би пречи на индивида зад или пред него.

2. Нагло любознание

 Най-дразнещите неща на света, които могат да ви скъсат нервите!

Някой се пробва да види, какво написа индивида пред него на компютъра или смарт телефона. Подобна обстановка е освен дразнеща, а и много грозна. Показателна е и за културата на индивида, който го прави, тъй като по този начин нарушава персоналното пространство, което е индикатор за липса на етикет.

3. Тръшкане на вратата и фасони

Център на света - когато някой реши да излезе видимо, тръшвайки с всичка мощ вратата. Подобно поведение нервира всички и сигурно няма да направи положително усещане.

4. Дишат ви във врата на опашката

Чакайки на опашката в магазина, някой нарушава вашето персонално пространство, доближавайки се доста покрай вас. Редейки се на опашката в някой супермаркет и сте освен изнервени, тъй като бързате и не успявате, а и на всички от горната страна внезапно усещате дишане във врата ви. Най-дразнещо е обаче, когато индивидът освен наруши вашето персонално пространство, а и на всичко от горната страна стартира да ви споделя персоналните неща за себе си и фамилията си.

5. Неспирният въпрос Какво? в диалог

Разказвайки нещо, някой от хората към вас непрекъснато ви прекъсва и по този начин в един миг вие самите се обърквате, какво сте желали да кажете.

6. Демонстративното пуфтене

Когато някой към вас е очевидно сърдит и нападателен, пуфтейки демонстративно. Някой в обкръжението ви е сърдит или афектиран и вместо да поговори с вас, той стартира да мръщи вежди и да ви хвърля високомерен взор, чакайки вие да се досетите, какво е станало.

7. Познавачите в театъра или кинозалата

 Най-дразнещите неща на света, които могат да ви скъсат нервите!

Някой шумно разяснява протичащото се на екрана! Няма по какъв начин да е по-противно. Изключително грозна и дразнеща дружно с това обстановка, с която още веднъж всеки се е сблъсквал най-малко един път в живота. Подобни обстановки могат да се служат освен в киното, а на галерия, спектакъл, опера и по този начин нататък. Има хора, които не се преценяват с близките и разискват всичко на прекомерно висок глас, пробвайки се по този начин да покажат на всички към тях, че са доста способени на всяка една тематика.

8. Всезнайковците

Когато някой се прави на доста компетентен на всички тематики и единствено повтаря изречения от вида " Знам го това " или пък " Нали ти споделих ", държейки се пренебрежително с хората.

9. Когато някой ви се присмива демонстративно в лицето

Изпускайки без да желаете чашата с кафето върху облеклата си, някой към вас стартира демонстративно да се присмива, мислейки си че това е занимателно. Той даже не се усеща, че това е задоволително конфузно за вас, акцентирайки още повече внимание на обстановката.

10. Някой ви зяпа дълготрайно и втренчено

Седейки в парка или в рейса, внезапно усещате втренчения взор върху себе си на индивида до вас. Започвате да си мислите, че нещо може би сте се изцапали и да се изнервяте, до момента в който повода е напълно друга. Банално индивидът до вас желае да ви прегледа, неосъзнавайки какъв брой неудобно ви кара да се чувствате по този начин и че това е меко казано невъзпитано държание.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР