Всички естествени и органични домашни маски за коса подхранват скалпа

...
Всички естествени и органични домашни маски за коса подхранват скалпа
Коментари Харесай

Тези 6 съставки, с които разполага всяка домакиня в дома си, ще направят косата ви като на холивудска звезда

Всички естествени и органични домашни маски за коса подхранват скалпа и корените на косата. Създаването на домашна маска за коса е освен доста на ниска цена, само че и доста елементарно.

Бабите споделят, че косата е като скъпоценнен разсад: Трябва да имате вода и да я подхранвате, с цел да може тя да се трансформира в крепко, мощно дърво, изпълнено с жизнеспособност. С тези естествени съставки, ще извършите тъкмо това. Хранете косата си, подхранвайте скалпа с тези мощни хранителни субстанции, обезпечени от майката природа, и ще постигнете по този начин мечтаната блестяща коса.

1. Зехтин extra virgin
Хидратира косата и работи като натурален еликсир за косата. Маслиновото масло от дълго време се употребява за грижа за косата. Маслиновото масло е брилянтно за поддържане на нежна, суха, развалена коса.

2. Мляко
Омекотява косата

3. Лимон
Естествен заздравител, лимонът затваря порите в скалпа. Обърнете внимание: Лимонът очевидно може да изсуши структурата на косата, по тази причина се уверете, че го употребявате, разводнен с задоволително вода. Правилната съразмерност на лимон с вода е 1: 2. (1 чаша лимонен сок се смесва с две вода и косата се облива)

Останалите три съставки, които може да употребявате, с цел да върнете жизнеността на косата си, четете в най-полезния уебсайт zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР