Всички български граждани ще наблюдават Шоуто на Борисов“ следващата седмица.

...
Всички български граждани ще наблюдават Шоуто на Борисов“ следващата седмица.
Коментари Харесай

Кирил Петков: Всички българи ще гледаме Шоуто на Борисов

Всички български жители ще следят „ Шоуто на Борисов “ идната седмица. Това сподели съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ Кирил Петков пред БНР.

В понеделник президентът Румен Радев ще връчи мандата на ГЕРБ за сформиране на държавно управление.

Петков чака " монолози, екипна игра, анализатори да дават какъв брой необикновено ГЕРБ се пробват да създадат държавно управление, само че не могат ".

Експерти ще се покажат, апропо специалистите са нещо като смокинов лист, тези хора ще бъдат всичките подвластни, тъй че господин Борисов да може да ги управлява, когато си реши, сподели Петков. И бе безапелационен, че не има вяра на „ цялата опорка “ за държавно управление на специалисти.

 Кирил Петков уточни, че има единствено два метода България да има държавно управление – държавно управление на малцинството с втория мандат, което да има ясна стратегия и гаранции, което предложиха от „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “. Той напомни, че първото изискване за подобен кабинет беше да не се вършат машините на принтери и да не се приема хартиената бюлетина и добави, че в случай че на това не са били подготвени партиите, значи изобщо не желаят да има държавно управление. По думите му през това изискване е преминато като с валяк, което значи, че този парламент не е подготвен да поддържа държавно управление на малцинството с антикорупционна политика по никакъв метод. Няма по какъв начин да има държавно управление на малцинството, което да е антикорупционно, реформаторско и да бъде подкрепено от един парламент, който до 3:00 часа през нощта съумява да открадне шанса българските жители да имат почтен избор, уточни Кирил Петков.

Петков проучва още, че единственият идващ вид е ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия да си създадат " хартиена коалиция " в третия мандат, само че добави, че съгласно него това е мъчно реализуемо. Те постоянно се пробват да създадат по този начин,че българският народ да не разбере тъкмо какво се случва, а тук ще бъде много очевидно, а ние сигурно ще осветляваме техните схеми, уточни Петков. Мисля, че, те вземайки решението за хартиената бюлетина споделиха „ ние не желаеме държавно управление, единственото, което желаеме е да отидем на идващите избори с новите правила, които преди малко променихме “, сподели Кирил Петков.

Петков сподели още веднъж, че „ Продължаваме Промяната “ ще гласоподават срещу първия мандат за държавно управление, „ Демократична България “ - също. Според него ГЕРБ няма да могат да съберат болшинство и по думите му го знаят през цялото време. Във втория мандат те минаха като валяк през нашите условия и демонстрираха, че този парламент не може да работи с такова държавно управление, което ние желаеме да има, означи Кирил Петков.

 Той уточни, че в случай че третият мандат се даде на „ Български напредък “, като най-малката политическа мощ от тях нищо не зависи и не могат да наклонят едно или друго болшинство по никакъв метод. Според Петков това значи, че зад подобен мандат би трябвало да застане Движение за права и свободи, ГЕРБ, Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи, ГЕРБ и „ Възраждане “.

Няма да се подлъжем от маркетингови трикове на " хартиената коалиция ", да се опитат да замажат очите на българите посредством политически маневри, които да скрият кой действително стои зад това ръководство, сподели Кирил Петков. Той добави, че от „ Продължаваме Промяната “ в идващите три седмици ще коментират на българските жители всяка от тези маркетингови тактики. Ако се покаже, че задкулисието сред ГЕРБ и Движение за права и свободи е част от такова ръководство, ние не можем по никакъв метод да бъдем част от него, сподели Кирил Петков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР