Всесезонните гуми винаги ще имат, както фенове, така и противници.

...
Всесезонните гуми винаги ще имат, както фенове, така и противници.
Коментари Харесай

Всесезонни гуми за зимата: плюсове и минуси

Всесезонните гуми постоянно ще имат, както почитатели, по този начин и съперници. Това е като при почитателите на задното и предното задвижване. Естествено всесезонната гума не може да се показа тъкмо като зимна през зимата и като лятна през лятото, само че поради все по-меките зими у нас в последно време е вид, който икономисва много пари. По тематиката съществуват и неоспорими фактори в интерес на целогодишното потребление на едни и същи гуми.

Първо, новите модели на такива гуми не са същите като преди 10 или даже пет години. Съвременните технологии вършат допустимо основаването на гуми, които са в положение да „ работят “ в доста необятен температурен диапазон и в диаметрално противоположни условия.

Но! Трябва да осъзнаваме, че чудеса се случват единствено в приказките - в действителния свят всесезонните гуми не могат да работят еднообразно добре в Африка и Финландия. Предвид нашите климатични условия обаче и все множеството електронни системи за сигурност в по-новите коли, този тип гуми стават все по-реално изглеждащи за потребление от българите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР