Били Фейърс и съпругът й Грег Шепърд прибягват до отчаяни

...
Били Фейърс и съпругът й Грег Шепърд прибягват до отчаяни
Коментари Харесай

Съпругът на Били Фейърс, Грег Шепърд, казва на децата „да се успокоят“, тъй като новата къща причинява хаос

Били Фейърс и брачният партньор й Грег Шепърд прибягват до обезверени ограничения в епизода на Били и Грег: Семейните дневници в четвъртък.

34-годишната някогашна звезда от TOWIE се завръща за нова серия от нейното хитово риалити шоу ITVBe със брачна половинка Грег и трите им деца Нели, Артър и Марго. В извънреден клип, получен от Mirror на пети епизод, нова функционалност в къщата предизвиква безпорядък за децата на двойката.

Епизодът вижда по какъв начин Били и Грег получават брава на вратата на килера си, откакто намират децата си пълзящи надолу, с цел да нападат закуските когато и да е. Грег изяснява: „ Така че в действителност те са влизали там съвсем от самото начало, сякаш са пълзели тук. Избрах да го направя [да инсталирам ключалката] по това време на деня, тъй като децата няма да са вътре и аз нямам самообладание да видя лицата им, когато дотичат и се опитат да отворят тази врата. "

След като килерът е екипиран с брава, Грег споделя: „ Единственият метод да влязат там е, в случай че вземат ключа, което ще бъде моето главобол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР