Вселяването на демон в красива жена е едно от най-разпространените

...
Вселяването на демон в красива жена е едно от най-разпространените
Коментари Харесай

Демони и духове обичат да се вселяват в красиви жени

 dhove Вселяването на дявол в красива жена е едно от най-разпространените клишета в киното. Ако злите неземни сили във кино лентата желаят да овладеят човешко тяло,  с цел да изтезават нещастника и неговото семейство, в деветдесет и девет случая от 100 това ще бъде млада,  привлекателна представителка на нежния пол,  с неудържим сексапил.

Режисьорите могат да бъдат разбрани: превръщането на една красива жена в ужасяващ дявол наподобява в действителност ужасно, изключително когато грим и актьорска игра са на високо равнище. Независимо от това е забавно да се знае дали вселяването на свръхестествено зло у прелестни дами е небивалица на режисьорите, или жанрът е изпитал въздействието на действителни случаи на преодоляване на човешко тяло от демоните.

Свещеникът Бовадин Джитуку-Амоом, който живее в Гана и повече от деветнадесет години се занимава с екзорсизъм, споделя, че злите духове избират да се вселяват точно у млади дами с извънреден външен тип. Според африканеца подобен сюжет постоянно се употребява от Холивуд с цел да плаши публиката, само че действителността е доста по-страшна. Демоните овладяват телата на красиви дами, с цел да унищожат тяхната хубост и да отровят живота на влюбените в тях мъже. Ако нещастницата има деца, злото по всевъзможен метод се пробва да им навреди, знаейки доста добре, че множеството деца обичат майка си доста повече, в сравнение с татко си.

По време на кариерата си Джитуку-Амоом се е занимавал с 600  случаи на вселяване на демони в човешки същества. Повече от петстотин произшествия са били с прелестни дами. Eкзорсистът сполучливо е изгонил повече от 3550 хипотетични демони, а дамите се прибирали към естествен живот. В останалите случаи нещата приключвали със гибел, пострадване или полуда.

Свещеникът споделя, че един ден той бил  извикан в село покрай град Болгатанга. Най-красивата жена в селото почнала да се нахвърля на  фамилията си и желала да убие с кухненски нож личните си деца. Екзорсистът се опитвал да изгони злите духове от нея в продължение на месец.

Изглеждало, че нищо не оказва помощ, само че в някакъв миг африканката внезапно почнала да оздравява и изцяло възстановила здравия си разсъдък. Само че незабавно откакто Джитуку-Амоом си тръгнала, дамата се заключила с децата си в банята ги отровила, а по-късно и себе си…

„ Злото постоянно се пробва да избере някой, който е по-слаб, и чието страдалчество може да аргументи болежка на допустимо максимален брой хора “, – споделя Джитуку-Амоом.

 

10-те равнища на съзнанието – на кое равнище се намирате вие?

 

В езотеричните обичаи е всекидневно да се разграничават избрани равнища на съзнанието. Всяко равнище има лично схващане за истината. На какво равнище сте вие? 1. Физическото равнище на схващане. На…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР