Всеки се нуждае от почивка в края на дългия работен

...
Всеки се нуждае от почивка в края на дългия работен
Коментари Харесай

7 начина за релакс след тежкия работен ден


Всеки се нуждае от отмора в края на дългия работен ден. Болки в гърба, главоболие, мигрена, изнемощялост, ленивост, са проблемите, които могат да ни споходят от натоварването в офиса. Ако не открием метод, по който да „ отработваме “ напрежението, той ще се натрупа в тялото ни и в един миг може да „ прегреем “.

Ето няколко лесни образеца

да релаксираме след края на работното време:

Без работа у дома

Първата стъпка към релакса е да спрем да мислим за работа откакто се приберем у дома. У нас доста хора не престават да подвигат служебния си даже и вкъщи.

Угаждайки на нейчии ползи, те не могат да се провиснал и не престават да работят, което е нездравословно за прочувственото им положение. Правилото е да оставим всички паники при овакантяване на офиса и да не си ги носим при околните. По този метод ще се усещаме доста по-добре прочувствено, а това е доста значимо и за качеството на съня ни.

По-удобни облекла

Дрескодът в някои офиси потиска в допълнение служащите и те нямат самообладание да се преоблекат при прибирането им у дома. Дори и да не сме с подобен, няма по-хубаво от това да се приберем вкъщи, вземем един душ и облечем нещо по-удобно от облеклата,

с които сме били през целия ден.

Разходка, оживление

Седенето на стола по през целия ден се случва на много работещи.

Това провокира отичане на краката, главоболие, болки в гърба и кръста. Раздвижването след работа оказва удобно въздействие на ставите, също така задвижва кръвта в тялото. Можем да създадем една кракта разходка или просто да се приберем и пробваме няколко извършения в домашни условия.

Хидратация

Тялото ни се нуждае от най-малко литър и половина вода дневно, с цел да бъде задоволително хидратирано. Ако имаме главоболие или възприятие на изнемощялост, това може да се дължи освен на изтощеност, само че и на липса на течности.

Медитация

Техниките на медитация понижават напрежението и напрежението. Не е нужно да посещаваме курсове по йога и медитация. Може просто да си създадем релаксираща атмосфера вкъщи. Трябват ни единствено усамотение и тишина. Можем да легнем или се облегнем комфортно, да затворим очи и вдишаме надълбоко в продължение на няколко минути. По този метод ще се освободим от отрицателните страсти.

Свързани публикации.. Ваканция и медитация гонят напрежението и напрежението 0 Пози на йога, с които релаксираме и упражняваме 0 Боулинг – релакс, който подкрепя салдото и сърцето 0

Визуализация

Това е различен страховит метод за релакс след тежкия ден на работа. Той ще ни помогне да се освободим прочувствено от всичко, което ни тревожи. Процесът на визуализация изисква да се фокусираме върху нещо положително. Ако мислим за някакъв прекрасен предмет или това, което желаеме да реализираме, ще се почувстваме по-добре. Плаж, море, палми, прекрасен коктейл, както и всевъзможни други прелестни картини ще трансформират съзнанието ни и ще спомогнат за нашия по-спокоен сън.

Хубава музика

Учени са потвърдили, че обичаната музика ни оказва помощ да се оттървем от напрежението и отрицателните страсти, насъбрани денем. В интернет пространството съществува и по този начин наречената „ музика за релакс “, с която елементарно ще се унесем на дивана след прибирането от работа.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР