Всеки родител се чуди как да забавлява децата у дома!

...
Всеки родител се чуди как да забавлява децата у дома!
Коментари Харесай

Как да забавляваме децата у дома

Всеки родител се чуди по какъв начин да забавлява децата вкъщи! По-лесно е, в сравнение с мислите. Просто им дайте пастели, лепило, хартия и оставете творчеството им да свети.

Сигурни сме, че вкъщи имате и доста други предмети с който може да измислите разнообразни и забавни игри.

Друг вид са добре познатите ни игри от нашето детство като криеница, гоненица, топло-студено, домино, карти, бесеница, държави-градове-села и още доста други.


Прочети Още: Какво е бебешки пубертет и по какъв начин да се оправим с него


В случай, че към този момент сте им се наситили, ние ви предлагаме още няколко занимания с които да разнообразите деня на децата, а и вашия.

Направете ​​кутии чудовища

Вероятно всички имате празни кутии от носни кърпи вкъщи. Вземете една кутия оцветете я и изрежете зъби, уши, може да нарисувате и очи. Тази кутия ще замязя на сладко страшилище което може да нахраните с хартия и куп други неща.

Хартиени самолетчета и трудности

Тези хартиени самолети са идеални за деца – просто сгънете самолетчетата от хартия и оставете творението си да лети. Увеличете предизвикването, като извършите някои картонени цели (вземете парче картон и изрежете няколко кръга с друг диаметър), през които самолетите да прелитат.


Виж Още: 6 евтини метода да поддържате въздуха в спалнята пресен


Родословно дърво

Нарисувайте дърво като оставите място където да вписвате роднините си като започнете от най-възрастните и завършите с най-малките. За да бъдете по-креативни, поставете и фотоси.

Арт Колаж

Удивително е по какъв начин лист хартия, акварелни или водни пердах, пастели, стикери и фотоси или отрязъци от книжки за оцветяване, се трансформира в мигновено изкуство, когато е в рамка.

Рисунка върху камъни

Може да развихрите въображението на децата си върху елементарен камък, които по-късно да поставите като украса вкъщи.

Оригами

Тези хартиени произведения са забавни и занимателни, в случай че не знаете по какъв начин тъкмо да извършите оригами в интернет има задоволително клипчета!

Защо? Защото…

Трябва ви единствено лист хартия и молив. Всеки състезател записва въпрос, започващ с за какво, да вземем за пример за какво кучетата лаят? 

Сгънете от горната страна, с цел да скриете въпроса, и преминете към идващия човек, който, без да поглежда въпроса, написа отговор, започващ със Защото, да вземем за пример, тъй като виждат чужд човек. След това прочетете всички въпроси и отговори и се забавлявайте дружно.

Боулинг вкъщи

На пазара се предлага детски боулинг с пластмасови кегли и топки, в случай че не разполагате с подобен може да вземете 8 празни кенчета или пластмасови бутилки и една дребна топка и да развихрите въображението си.

Пикник на терасата

Лесен и разпускащ метод да разнообразите децата, а вие да се отпуснете за час. Трябва ви одеало, нещо за ядене и пиянство. Ако желаете може да включите и реденето на пъзел, защото игрите с топка са леко невъзможни на терасата.

Сладки с мама

Почти всички дребни деца обожават да оказват помощ на мама в домакинската работа. Сложете по една готварска престилка, извадете продуктите и формички за сладки (децата харесват всевъзможни животинки), запретнете ръкави и оставете дребното дребосъче да се развихри.

Открий предмета

Избирате си няколко портокала, топки или други идентични предмети и ги скривате на разнообразни места в дома ви. След това всички дружно би трябвало да ги търсите, който откри най-вече бройки от скритите предмети, той е победител.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР