Всеки пети американец през живота си е имал среща с

...
Всеки пети американец през живота си е имал среща с
Коментари Харесай

Всеки пети янки контактува с мъртвите

Всеки пети американец през живота си е имал среща с призраците на мъртвите си родственици или другари.

Това откри американската компания Pew Forum, която организира изследване за контактите на популацията на Съединени американски щати с духове на мъртви хора.

Резултатите са впечатляващи - сходни контакти са имали 18% от респондентите. И измежду християните, този % е към равно (17%). 29% от американците са показа, че по никакъв метод, посредством допиране или посредством чувство, са имали среща с тези, които към този момент са умряли.

Анкетата регистрира, че броят на американците, които споделят с призраци, за последното десетилетие се е удвоил.

През 1996 година срещи с духове са имали единствено 9% от жителите на Съединени американски щати, до момента в който през днешния ден, както към този момент стана ясно, техният % е 18.

Припомняме, че даже Белият дом е котило на призраци и не са единични случаите, в които неговите жители свидетелстват за привидения, срещали в него.

 Всеки пети янки контактува с мъртвите

Преди време една от дъщерите-близначка на Джордж Буш, Джена, описа: " Една нощ от камината в моята стая се дочу нечие пеене, някой пееше песен от опера. Когато описах на сестра си Барбара за това, тя не повярва, само че идната седмица, когато и двете бяхме в моята стая, чухме звуци на пиано - това беше претекст от 50-те ".

Твърди се, че призракът, който най-често се явява из Белия дом е този на някогашния президент Ейбрахам Линкълн.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР