Всеки патриот би напуснал управлението, ако идеите му не се

...
Всеки патриот би напуснал управлението, ако идеите му не се
Коментари Харесай

Искрен Веселинов потвърди: Ако ГЕРБ не приеме концепция за ромите, минаваме в опозиция

Всеки родолюбец би напуснал ръководството, в случай че концепциите му не се поддържат. Готов си да напуснеш, когато не можеш да си спазиш обещанията. Премиерът е известен за концепцията на Каракачанов, като му е казано, че се желае най-малко спор по тематиката. В последна сметка казусът с ромите би трябвало да бъде решен. Това съобщи депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия във връзка изявлението на Красимир Каракачанов, че ще подаде оставка, в случай че ГЕРБ не поддържат ограниченията за ромите.

"Имаме неправилно препоръчани политики, които би трябвало да изправим. Освен права, ромите би трябвало да имат и отговорности. От Страсбург не могат да си ни учители за интеграция ", сподели още той.

"Управлението е доста по-често горчиво, в сравнение с сладко. Ако не можем да си вършим работата, нямаме място в ръководството. Ако не се одобри идея за ромите, каквато и да е, ще минем в съпротива. За нас е значимо да има съответна държавна реакция ", добави Веселинов.

"Не виждаме съществени претекстове против преизбирането на състава на ЦИК. Не тъй като поддържаме Българска социалистическа партия, а тъй като подобен е законът. Въпросът на ЦИК е законов, а не идеологически. Вътрешна македонска революционна организация няма брак с ГЕРБ, който не разрешава връзка и мнение ", разяснява той.

"Хибридни офанзиви от Русия и Турция, са напълно вероятни. За това и сме против електронното гласоподаване ", приключи Искрен Веселинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР