Всеки път, когато България е късала дипломатически отношения с Русия,

...
Всеки път, когато България е късала дипломатически отношения с Русия,
Коментари Харесай

Асен Агов: Българите в Русия е най-добре да се върнат в България

Всеки път, когато България е късала дипломатически връзки с Русия, тя е имала париод на буйно развиване и напредък. Но след окупацията на руската войска България попада в най-голямата си икономическа дупка, бедност, апетит и в последна сметка икономическа злополука. 

Това разяснява пред Нова тв Асен Агов.

И ще прибавя, че тогава Македония е била в оснавата на събитията, тъй като войните са се водили поради Македония. Така че споделям всичко това, тъй като историята се повтаря. Но тя се повтаря по прочут метод, в случай че познаваш историята си, по тази причина би трябвало да се учи историята, уточни той.

Ние нищо неприятно не сме създали във връзка с съветските дипломати. Ние сме спазили всички правила на Виенската спогодба. Ако Русия реши да си закрива посолството, това си е неин проблем. Ние нямаме никаква изгода от тези дипломати тука. Да не би да стопираха спирането на газовите доставки? Не ги стопираха. Значи не сме видели никаква изгода от тях, уточни той.

Българите, които сега живеят в Русия имат доста по-голяма потребност от протекция и е добре те сега да се върнат в България, добави той.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР