Всеки от нас поне веднъж се е сблъсквал с неприятности,

...
Всеки от нас поне веднъж се е сблъсквал с неприятности,
Коментари Харесай

Как да разберете, че сте получили много сериозно предупреждение от Съдбата?

 Всеки от нас най-малко един път се е сблъсквал с неприятности, които внезапно стартират да се случват една след друга, наслоявайки се и растейки като снежна топка. Малките неприятности след това се сменят от истински  бедствия – и минава много дълго време до момента в който се отстранят следствията от тази житейска стихия.

Но всеки от нас първо получава предизвестие за идната стихия – знак, че е най-добре да отложи  всички дейни дейности, да спре, да изчака. Какви са тези знаци? Как да ги разпознаем или почувстваме?

Сънища или вътрешен глас

Не е нужно да сте тълкуватели на сънища с цел да знаете, че някои съновидения съдържат значима информация за бъдещето. Тя може да бъде завоалирана или дословна, само че основно  се свежда до едно: в случай че сънят оставя чувство за безпокойствие, горест или боязън, си коства да помислите – с какво могат да са свързани сходни страсти? На какво да се обърне деликатно? На здравето, държанието на децата или може би на положението на старите родители?

Битови неприятности

Разляхте кафето си сутринта. Скъса се връзката на обувката ви, когато се канехте да излезете. Полата ви се закачи за парапета и се скъса. С една дума се случи нещо, което ви накара да се забавите или да измененията проектите си. Отнасяйте се към такива знаци с внимание – може би в действителност не трябва, нагледно казано, да бързате към този аероплан, на който настойчиво ви пречат да се качите тези досадни дребни неща?

Странно държание на деца и животни

Разбира се, домашните любимци и децата постоянно се държат доста сходно – те не обичат да бъдат сами или с бавачки, тъй че всяко наше изгубване, даже за малко, те възприемат като персонална покруса. Но деликатният и сензитивен човек ще забележи разликата – или детето урежда класическа сцена на прощаване с циврене или съществено се е уплашило от нещо? Защото животните и дребните деца усещат доста по-добре, в сравнение с ние, приближаващата се неволя, като освен това не могат да кажат нищо съответно и по тази причина употребяват единствения метод, по който могат да ни накарат да им обърнем внимание – да крещят, да плачат, да се оплакват.

А вие попадали ли сте в такава обстановка, в която е трябвало да обърнете внимание на разнообразни знаци и предизвестия и да си останете вкъщи?

esotericblog

Мудрата на Съдбата

Какво е това  орис и дали тя в действителност съществува? Дори и през днешния ден е доста мъчно да се даде еднопосочен отговор на този въпрос. Изглежда, че всичко в този свят се…

Цялата публикация

Пратениците на Вселената: Знаците на зодиака, които имат дарбата да трансформират ориста!

 

Те имат специфични връзки с Вселената като през целия си живот усещат и извършват своето висше предопределение. Те живеят с непрекъснатото чувство, че са родени за нещо по-голямо. Някаква неуловима…

Цялата публикация

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР