Всеки мечтае за това новата година да е по-щастлива и

...
Всеки мечтае за това новата година да е по-щастлива и
Коментари Харесай

Методи за по-добър живот през новата година

Всеки мечтае за това новата година да е по-щастлива и сполучлива от миналата. За да изглеждате и да се чувствате по-добре през новата година, ще ви оказват помощ някои обикновени правила.

Концентрирайте се върху обещанията, които сте си дали. Със сигурност имате огромен лист с нещата, които бихте желали да измененията в живота си.

Намалете точките в листата и ще съумеете да извършите най-важните от тях. Изберете две-три цели, които желаете да постигнете през годината. Но по какъв начин да ги изберете?

Представете си, че към този момент е 2013 година. Какво е това, което би ви направило в действителност щастливи, в случай че към този момент е изпълнено? Изберете го и не се отклонявайте от задачата си.

 Методи за по-добър живот през новата година

Опростете деня си. Сигурно изпитвате същински смут, като си визиите какъв брой доста неща би трябвало да свършите за един ден. Затова опростете отговорностите си.

Пестете време. Когато се срещате с някого, намалете срещата с 10 минути, с цел да можете да ги употребявате за позвънявания и други потребни действия.

Не се отклонявайте от действието, което правите сега, и по този начин ще можете да постигнете повече в по-бързи периоди. Не забравяйте в никакъв случай утринния душ. Това ще ви зареди с жизненост и сила за целия ден.

Променете метода си на хранене. Избирайте елементарни и потребни съставки. Всичко, което ви е належащо за един хранителен обяд, са потребни артикули, които се подготвят бързо – риба или пилешко месо, пълнозърнести макарони или кафяв ориз, зеленчуци.

Изхвърлете ненужните неща от дамската си чанта. Подредете бюрото си. Всичко това ще ви помогне да си спестите време, до момента в който търсите нещо, което ви би трябвало.

Изхвърлете ненужните предмети и облекла от вкъщи си. Направете разбор на дрешника си и подарете на познати и другари, или на някоя фондация облекла, които са непокътнати, само че не ги носите.

Всичко, което остане в дрешника ви, би трябвало да дава отговор на 6 по шестобалната система. Това са неща, които акцентират достолепията на фигурата ви и подхождат на стила ви.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР