Всеки, който малко или много се интересува от астрология, знае,

...
Всеки, който малко или много се интересува от астрология, знае,
Коментари Харесай

Разберете коя е вашата огледална зодия, за да се поправите

Всеки, който малко или доста се интересува от астрология, знае, че една от житейските му задачи е да развие качествата на зодиакалния знак, под който е роден. Това обаче не е цялата истина.

Освен да изявяваме характерностите на нашия безоблачен знак, би трябвало да развиваме и неговите изцяло противоположни, с цел да балансираме плюсовете и минусите си.

Да се стремим към качества, които не са типични за нашия манталитет, постоянно се оказва доста сложна задача. Но съгласно астрологията една от аргументите да сме на тази земя, е да се учим, като попиваме нови познания.

Науката за съзвездията и преражданията споделя, че всяка зодия има свое огледало. Мисията на живота ни е да развием както зодиакалните ни качества, по този начин и тези, които са им огледални.

Тези два вида хора са изцяло противоположни на пръв взор, само че в случай че се учат един от други, е доста по-вероятно да прогресират. Разгледайте галерията горе и разберете коя е вашата огледална зодия и какво би трябвало да взаимствате от нея за ваше положително.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР