През новата седмица 22.04-28.04 късметът, чарът и успехът ще бъдат

...
През новата седмица 22.04-28.04 късметът, чарът и успехът ще бъдат
Коментари Харесай

Дъжд от емоции и голям КЪСМЕТ през новата седмица 22.04-28.04 за пет зодии

През новата седмица 22.04-28.04 шансът, чарът и триумфът ще бъдат тематиките на сезона на Телците за всички зодии. Това е по този начин, тъй като ръководещата планета на това съзвездие е Венера. Но изключително сполучливи ще бъдат пет знака.Астролозите от списание HappyWoman показала късметлиите. Представителите му би трябвало да са готови за всички блага на Венера – сантиментални срещи, неочаквани пари и дни, цялостни с разнообразни удоволствия. Разберете дали вашият знак е в листата.


Ето кои зодии ще имат шанс през новата седмица 22.04-28.04:

Овен

 Късметче за вашата зодия Овен

През новата седмица 22.04-28.04 ще изпитате най-вече шанс в кариерата си и във всяка обстановка, в която би трябвало да покажете своите гении. Ще създадете нови другари, които ще ви поддържат в новите ви инициативи, даже другарството да не трае дълго. Вашето самочувствие ще бъде доста засилено и или ще намерите същинската обич, или ще избегнете проблеми във връзките си.

Отхвърлете стандартите и погледнете себе си от непредвиден ъгъл. Разсейте митовете за себе си и осъзнайте истината за това кой сте и какво в действителност желаете. Насърчаваме ви да развиете уменията си новата седмица 22.04-28.04 за работа в екип през това време. Това също ще ви направи по-добър водач.

Здраве: през новата седмица 22.04-28.04 Енергийните ви равнища се повишават, Овен, само че не забравяйте да насочвате тази сила умно. Включете постоянни извършения в рутината си, с цел да поддържате физическата си жизнеспособност и умствена изясненост. Балансът е основен, тъй че не забравяйте да дадете приоритет на почивката и релаксацията. Вслушайте се в сигналите на тялото си и му дайте грижата и подхранването, което заслужава.

Телец

 Късметче за вашата зодия Телец

Новата седмица 22.04-28.04 е във вашият сезон ще бъде късметлийски във всеки смисъл тази година. Късметът ще е изключително благоразположен към вас в областта на любовта и общуването. Освен това, в случай че сте обмисляли покупка на неподвижен парцел или пренасяне на ново място, направете го, до момента в който Слънцето е във вашия знак.

Дори новата седмица 22.04-28.04 да наподобява спокойна и без събития, би трябвало да знаете, че зад кулисите условия, които не забелязвате, ще бъдат във ваша изгода. Може да изпитате неочаквана известност. Дори и да не ви харесва, отново ще имате изгода от него. Доверете се на интуицията си и не позволявайте на непознатото мнение да повлияе на решенията ви. В последна сметка ще докажете, че скептиците бъркат. Така че, давайте напред и вземете крачката.

Здраве: Вашето физическо благоденствие са в центъра на вниманието през новата седмица 22.04-28.04, Телец. Важно е да дадете приоритет на грижата за себе си и да се вслушвате в потребностите на тялото си. Включете практики за внимателност като йога или медитация в рутината си, с цел да намалите напрежението и да насърчите вътрешния мир. Не забравяйте да се подхранвате със здравословни храни и да останете хидратирани. Балансираният метод към здравето ще ви накара да се почувствате заредени с сила и подготвени да се справите с всевъзможни провокации, които ви изпречат

Дева

 Късметче за вашата зодия Дева

Истинският триумф ви чака, само че той няма да пристигна внезапно. Препятствията последователно ще правят отстъпка, отваряйки пътя към вашите фантазии. Така че, през новата седмица 22.04-28.04 концентрирайте се върху това, което е значимо за вас и поддържайте религия в галактическите сили, които в този момент са напълно на ваша страна. Запазете положително отношение и всичко ще бъде наред.

Можете също по този начин да очаквате явно проявяване на кармата към края на новата седмица 22.04-28.04. Някой, който ви безпокои отдавна или се пробва да подкопае вярата ви в себе си, като ви споделя какво би трябвало да извършите, ще получи осезателен урок. Опитайте се да бъдете неутрални във връзка с това.

Здраве: Вашето здраве и благоденствие са от първостепенно значение през новата седмица 22.04-28.04, Дева. Обърнете внимание на сигналите на тялото си и дайте приоритет на практиките за самообслужване. Независимо дали става дума за подхранващи ястия, постоянни извършения или моменти на релаксация, слушайте защо жадува тялото ви. Избягвайте да се пренатоварвате и не забравяйте, че салдото е от значително значение за поддържане на физическото и психическото здраве.

Скорпион

 Късметче за вашата зодия Скорпион

През новата седмица 22.04-28.04 Скорпионити са на вътрешната граница сред интелекта и страстта, преминавайки от гръмък разговор към наблюдателен монолог. Вече показахте на всички своята сила и дарба за адаптиране, тъй че в този момент би трябвало да се потопите и да изследвате дълбините си.Тъй като сте привикнали да поддържате връзка с хора от самото начало, това пътешестване към себеосъзнаването може да наподобява мъчно, само че е належащо.

С течение на времето ще започнете да разбирате възприятията си по-добре и ще разпознавате модели в прочувствените си реакции.Вашите взаимоотношения ще стартират да отразяват освен обществените взаимоотношения, само че и вашето вътрешно положение. Всеки енергиен продан през новата седмица 22.04-28.04 ще предложи хрумвания за себеоткриване. Рано или късно това ще ви докара до същинска себереализация.

Здраве: Вашето здраве заема централно място през новата седмица 22.04-28.04, Скорпион. Със Слънцето във вашия енергиен бранш е идеалното време да дадете приоритет на грижата за себе си и да установите здравословна рутина. Обърнете внимание на физическото. Включете действия, които ви носят наслада и релаксация, без значение дали е бърза разходка измежду природата или се отдайте на някои креативен изходи. Не забравяйте, че салдото е основен.

Стрелец

 Късметче за вашата зодия Стрелец

Стрелците са известни с приключенския си дух, тъй че през новата седмица 22.04-28.04 няма да можете да откажете пътуването, което Вселената ви предлага. Това пътешестване обаче не е нормално, защото ще ви води до нови дълбочини на себеразбирането.Стрелецът би трябвало да огледа по-дълбоко и да посети неразучените територии на вашите лични вярвания и убеждения.

Това вътрешно проучване през новата седмица 22.04-28.04 ще помогне на Стрелците да схванат своите страхове, очаквания, упования и неизказани стремежи.Чрез самоанализ и саморазвитие доста от вашите нереални хрумвания се трансформират в осезаеми прекарвания. Започвате да осъзнавате, че отговорите, които сте търсили толкоз дълго, също са отражение на вашия вътрешен свят.

Здраве: Вашето здраве заема централно място през новата седмица 22.04-28.04, Стрелец. С Луната в Дева е време да се концентрирайте върху подхранването на тялото и мозъка си. Включете действия като йога, медитация или дълги разходки измежду природата, с цел да намерите баланс и успокоение. Обърнете внимание на диетата си и се уверете, че захранвате тялото си с питателни храни. Не забравяйте, че грижата за себе си не е егоистична – тя е от значително значение за цялостното ви богатство.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР