Всеки, който иска да отслабне, трябва да наблегне на различни

...
Всеки, който иска да отслабне, трябва да наблегне на различни
Коментари Харесай

Тези зеленчуци ни помагат да отслабнем

Всеки, който желае да отслабне, би трябвало да акцентира на разнообразни салати, изключително спанак и целина, съобщи диетологът Наталия Пугачова.

" В допълнение към високото наличие на фибри, фолиева и аскорбинова киселина, листата на марулята съдържат доста калий, натурален диуретик ", сподели тя в изявление за вестник " Комсомолская истина ".

За по-добро асимилиране на питателните субстанции, лекарят предложи подправянето на салатата с малко количество растително масло. Други зеленчуци, помагащи за намаляване, включват зеле, краставици и цвекло. Освен че са с ниско наличие на калории, тези храни предизвикват естественото храносмилане и спомагат за подкрепяне на енергийния метаболизъм. В допълнение, диетологът предлага да се включат в диетата зеленчуци с лют усет – джинджифил, хрян, лук и чесън.

" Всеки от тях има свои специфични потребни съставни елементи, биологично дейни субстанции, които имат антисептично, антиоксидантно, стимулиращо деяние, което е доста потребно за тези, които водят здравословен метод на живот ", заключи тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР