Всеки клиент на ОББ, който притежава карта Visa, може да

...
Всеки клиент на ОББ, който притежава карта Visa, може да
Коментари Харесай

ОББ вече предоставя Apple Pay за притежателите на картa Visa

Всеки клиент на ОББ, който има карта Visa, може да прави сигурни и комфортни заплащания с iPhone и Apple Watch
Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група КВС, изявена в даването на новаторски артикули на българския пазар, през днешния ден предлага на своите клиенти Apple Pay – безвреден и комфортен метод на заплащане. По този метод клиентите ще са защитени и няма да им се постанова да предават своята платежна карта на някой различен, да допират физически бутони или да разменят пари в брой – употребявайки силата на iPhone за отбрана на всяка трансакция.

С Apple Pay клиентите просто приближават своя iPhone или Apple Watch до ПОС терминал, с цел да извършат безконтактно заплащане. Всяка покупка с Apple Pay е сигурна, тъй като е удостоверена с Face ID, Touch ID или ключова дума за устройство. Apple Pay се приема в магазини за хранителни артикули, аптеки, таксита, заведения за хранене, кафенета, магазини на дребно и доста други места.

Клиентите могат също да употребяват Apple Pay на iPhone, iPad и Mac, с цел да правят по-бързи и комфортни покупки в приложения или в мрежата в Safari, без да се постанова да основават потребителски сметки или да вкарват неведнъж информация за доставка и фактуриране. Apple Pay улеснява заплащането на доставки на храни и хранителни артикули, онлайн извършване на покупки, превоз и паркинг, и доста други неща. Apple Pay може да се употребява и за осъществяване на заплащания в приложения на Apple Watch.

Сигурността и поверителността са в основата на Apple Pay. Когато клиентите употребяват кредитна или дебитна карта с Apple Pay, действителните номера на картите не се съхраняват на устройството, нито на сървърите на Apple. Вместо това, неповторимият номер на устройството е криптиран и несъмнено съхраняван в SecureElement, сертифициран от платежната промишленост профилиран чип, предопределен да съхранява информацията за заплащанията безвредно на устройството.

Apple Pay е елементарен за конфигурация. На iPhone потребителите просто би трябвало да отворят приложението Wallet, да допрян „ + “ и да следват стъпките, с цел да добавяттехнитеVisaкредитни или дебитни карти, издадени от ОББ. След като клиент добави карта към iPhone, Apple Watch, iPad и Mac, той може незабавно да стартира да употребява Apple Pay на това устройство. Клиентите ще продължат да получават всички награди, преференции, промоции и преимущества, предлагани от картите на ОББ.

За повече информация по отношение на

За повече информация по какъв начин да добавите карта, издадена от ОББ, в Apple Pay посетете:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР