Всеки има поне един познат, или е виждал човек, който

...
Всеки има поне един познат, или е виждал човек, който
Коментари Харесай

Какво да носим в себе си за късмет?

Всеки има най-малко един прочут, или е виждал човек, който носи червен конец на ръката си. Това е модерна мода, задачата е основаването на енергиен баланс и отбрана от всевъзможни неприятности, както и от заболявания. Червен конец или парче червен плат може да се носят и в джоба със същата цел.

Червени предмети

Защо алено? Това е най-динамичният от всички цветове - цвят на огъня, на пристрастеностите, на решителните дейности и благополучието, което идва като резултат. Китайските младоженки носят червени рокли, а в разнообразни ритуали се употребяват червени аксесоари - панделка, листо, конец.

Дафинов лист

Още от антична Елада знаем, че дафиновият лист символизира величието, водачеството, благосъстоянието. Дафиновият лист носи вътрешна убеденост в личните сили, в постигането на задачите. Вярва се, че може да притегля благосъстояние. Препоръчва се да се носи, откакто се измие под студена течаща вода и се подсуши. След това се слага в торбичка, с цел да не се натроши.

Бяло кръгло камъче

Който е събирал камъчета като дребен, знае каква наслада съставлява намирането на бяло кръгло камъче, което природата като че ли е изваяла с изключително внимание. Затова и се приема като знак на живота. Перфектната геометрична фигура е тъкмо кръг. Изразява безкрайността и ражда сила и я предава на притежателя си.

Колкото камъкът е с по-съвършена кръгла форма, толкоз по-силна е силата му. Измиването под течаща вода се предлага, с цел да се отстрани насъбрани външни енергийни въздействия и да се приготви за амулет. Бялото кръгло камъче в джоба пази от заболявания.

 бяло кръгло камъче за шанс в джоба

Мидички

Мидата се асоциира с морето, в нея е заключена неговата сила. Солената вода има мощни почистващи качества, знаем, че солта от антични времена се употребява за енергийно пречистване. Носи и позитивен заряд. Затова и хората всяка година се завръщат от отмора на морския бряг с шепа мидички за талисмани за дома и за всеки член от фамилията.

Като бонус мидата дава и креативна сила от тази на морската простор, а релефът по ръбовете има резултат на масаж на дланите, когато се държи и преглежда.

Джинджифил

Тази чудесна фалшификация е билка, която употребяваме интензивно при простуди поради загряващия резултат, който има. Освен кулинарна и здравословна приложимост джинджифилът има и вълшебен сили. Той става за талисман за отбрана на дома. Вярва се, че гони зли духове и възвръща домашната естетика.

Това коренче дава увереност и непоколебима убеденост на индивида, който го носи, и по тази причина се предлага като амулет, който може да се носи в джоба в торбичка.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР