Всеки един мечтае за любов и семейство. Колкото и изненадващо

...
Всеки един мечтае за любов и семейство. Колкото и изненадващо
Коментари Харесай

Зодиите, които не могат да обичат! Стойте далеч от тях

Всеки един мечтае за обич и семейство. Колкото и изненадващо да е, има зодиакални знаци, които не изпитват потребност от това и то не е непременно. Това не значи, че не са способни да се влюбят или да обичат. Просто не знаят по какъв начин да изразят страстите си. На пръв взор те могат да ви наподобяват толкоз студени, че все едно имат ледено сърце. Това обаче не е напълно правилно и в случай че сте влюбени в някоя от тях, би трябвало да сте доста търпеливи. Ето и кои са тези зодии:

Близнаци

Може би сте сюрпризирани, тъй като близнаците приказват непрекъснато за обич и са доста сантиментални. Истината е, че сърцето им е безусловно от лед и те не позволяват елементарно хора до себе си. Те са извънредно егоистични и в никакъв случай не виждат грешките си. Според тях все някой им е отговорен и каквото те кажат  - закон е.

Много постоянно тези хора имат мимолетни връзки, в никакъв случай не се задържат на едно място. Рядко имат и издръжливи фамилии. Те са чудесните съпрузи, тъй като умеят да манипулират своите половинки. Не очаквайте близнакът да копнее за фамилно гнездо и деца. Страстта при тях пламва за негативно време, само че също толкоз бързо отмира.

Козирог

Всички проблеми на тази земна зодия идват от работохолизма им. Те са толкоз вглъбени в делата и мислите си, че даже не могат да виждат хората, които ги обичат. Можете да бъдете сигурни, че те няма да ви изневерят, само че би трябвало да приемете, че работата ще е преди всичко.

Също по този начин, козирозите са отдадени на фамилията си и имат единствено една единствена обич. В началото  могат да наподобяват студени, само че в действителност са доста чувствителни. Все отново, несъмнено могат да изпилят нервите на своята половинка и е хубаво тя да бъде търпелива. Ако не сте от тези хора, по-добре не се захващайте с козирог.

Водолей

Те са извънредно свободни и ценят това. Много постоянно избират да връзките, без съществено обвързване, а чиста проба заниманията. Все отново представителите на тази зодия могат да обичат. Те са толкоз влюбени и желаят да бъдат единствено с един човек. Ако имат подозрение за някого обаче, то това може да постави завършек на връзките им. Преди това обаче са склонни да вдигнат легендарен скандал, който да се помни дълго време.
 Любовта сред Скорпион и Лъв е по-силна от всичко Любовта сред Скорпион и Лъв е по-силна от всичко
Скорпионът и Лъвът минават през доста компликация, до момента в който реализиран естетика: тези двама мощни героя се нуждаят от време и доста обич,...

Водолеят обаче може да загуби бързо интерес към колегата си. Затова той би трябвало да прави постоянно изненади и да поддържа огъня. Това е единственият минус на водолея, само че спечелите го, той ще ви бъде правилен до гроб.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР