Всеки ден от седмицата може да се промени, ако знаете

...
Всеки ден от седмицата може да се промени, ако знаете
Коментари Харесай

Цветовете на късмета за дните от седмицата

Всеки ден от седмицата може да се промени, в случай че знаете какъв цвят ще ви донесе шанс. Правилният избор на облекла и бижута ще ви помогне както в връзките с обичания човек, по този начин и в работата, и в връзките с приятелите.

Цветовете на шанса в понеделник са сребристо, перлено, седефено. Тези цветове ще ви оказват помощ при усложнения, касаещи се до благосъстоятелност, и ще ви защитят от неприятности. Белият цвят ще ви помогне в персоналния живот в този ден. Ако сте с бели облекла в понеделник, това ще помогне на бизнеса ви.

Във вторник облечете алено или лилаво, в случай че желаете да ви върви както в любовта, по този начин и в работата. Лилавото ще ви подари с вътрешен глас, която ще ви помогне да решите финансови въпроси. Черният цвят във вторник ви пази от отрицателна сила.

В сряда цветът на шанса е зеленият. Той ще ви помогне да спечелите пари и ще ви донесе шанс в любовта. Синият цвят – в облекла или в аксесоари и бижута, ще усъвършенства здравословното ви положение и ще ви помогне да подобрите паметта си.

 Цветовете на шанса за дните от седмицата

Цветовете, които носят шанс в четвъртък, са зелено и жълто. Зеленото ще помогне за преуспяване на бизнеса ви, ще притегли нови другари. Жълтото ще ви помогне във всяко едно отношение.

Петък е денят на розовото и светлосиньото, тези цветове оказват помощ в любовта и в работа, която е обвързвана с осъществяване на мероприятия или споразумяване на отмора.

В събота тюркоазените бижута или облекла ще ви оказват помощ да намерите нови другари и да сте по-активни в работата си. Този цвят оказва помощ да спечелите пари.

Кафявият цвят в този ден ще ви отбрани от неприятели и ще усъвършенства работата на мозъка ви. Кафявият цвят ще притегли пари в събота.

В неделя жълтият и кремавият колорит ще ви оказват помощ във всяка активност, която изисква оптимизъм и религия в личните ви сили. Златистото и оранжевото ще ви оказват помощ в връзките с близки родственици и другари.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР