Всеки ден на равни обувкиВсички си мислим, че равните обувки

...
Всеки ден на равни обувкиВсички си мислим, че равните обувки
Коментари Харесай

5 лоши за здравето навика, за които не подозирате

Всеки ден на равни обувки

Всички си мислим, че равните обувки карат стъпалата ни да се усещат добре, само че това не е тъкмо по този начин. Носенето на обувки с тънка подметка, като обичаните ни „ балеринки ” да вземем за пример, спомага за наблягане и пострадване на тъканта на петите. Затова най-добре е по време на седмицата да носим две или три разнообразни дебелини подметки и токове. По този метод никоя част от стъпалото ни няма да страда. 

Прекалено усърдни тренировки

Според учени от Копенхагенския университет хората, които упражняват 30 минути, губят повече калории, в сравнение с тези, които са упражнявали 1 час. Странно, само че факт... Оказва се, че надалеч по-ползотворно за положителната ни форма е да спортуваме, до момента в който ни е прелестно - преумората води до отвращение да правим на пръв взор обикновени действия от всекидневието, които в действителност способстват доста за справяне с нежеланите калории. На всеки час в седнало състояние губим 22 минути от продължителността на живота си. Храна за у дома

Явно „ у дома ” е задоволително несъмнено и скришно място да задоволим всичките си стремежи за нещо вкусно и калорично. Когато никой не гледа какво си похапваме, нещата малко загрубяват... Доказано е, че когато хората поръчват храна за у дома онлайн, те употребяват доста повече калории, в сравнение с, в случай че изявят желанията си персонално на обслужващ личен състав. Затова, в случай че желаете да се храните вкъщи, наблягайте на приготвени от вас леки и здравословни ястия.

Да поседнем в градския превоз...

„ На всеки час в седнало състояние губим 22 минути от продължителността на живота си ”, разкрили австралийски учени. Защо? Седенето покачва равнищата на инсулина в тялото ни, което пък усилва риска от заболявания като диабет. От друга страна, стоешком прави за няколко минути, обезвреждаме това нездравословно въздействие. Така че постойте малко прави в рейса.:)  Енергийни блокчета за здраве

Здравословните и диетични блокчета в действителност не са чак толкоз окей за здравето и фигурата ни. Оказва се, че 1 „ диетична ” закуска от този вид съдържа към 200 калории и повече въглехидрати, в сравнение с ще поемем с един шоколадов бонбон. Затова, когато купувате такова нещо, не се доверявайте сляпо на етикета „ здравословно ”, а постоянно проверявайте изписаното на опаковката. А за най-сигурно, просто можете да замените енергийните блокчета със сурови ядки и сушени плодове.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР