Всеки човек малко или много се страхува от тъмнината и

...
Всеки човек малко или много се страхува от тъмнината и
Коментари Харесай

Кои са хората сенки?

Всеки човек малко или доста се опасява от тъмнината и това е изцяло обикновено. Дори нормалните предмети могат да бъдат възприети за нещо мистично и необичайно, когато светлината се скрие дружно с последните слънчеви лъчи.

Съществуват обаче и по този начин наречените хора сенки, като мненията по отношение на съществуването им се разделят, както и какво съставляват те.

Кои са хората сенки?

Това е същински феномен, който доста учени учат и ден сегашен. За тях се загатва даже в Корана, като там те са наричани странни черни същества. Там се загатва, че те живеят в нашия свят и взаимодействат с индивида.

Създадени са даже голям брой конгреси на тази тематика, където доста хора споделят своя опит и прекарвания, които са свързани с феномена наименуван хората сенки. Повечето от тях ние виждаме не непосредствено, а с периферното си зрение и точно по тази причина е мъчно да бъдат разказани по какъв начин тъкмо наподобяват. Някои ги разказват като неразбираеми фигури, като силуетът им прилича точно сянка на човек, постоянно с шапка с външна страна. Обикновено се виждат в нощните часове и при пряк взор към мястото, където сме ги видели, те все едно се изпаряват в нищото.

Съгласно историческите записи се счита, че те просто ни следят, само че не са упоменати случаи на нахлуване. Те все едно идват единствено да видят по какъв начин действаме и по какъв начин се държим, като съгласно една от теориите за хората сенки те са директно доказателство за съществуването на други измерения.

В книгата на Мишел Белангър се споделя за няколко сходни прекарвания на разнообразни екстрасенси, които са се сблъскали лице в лице с този феномен. За разлика обаче от множеството случаи, те не са се крили в сянката на периферното зрение, а са гледали непосредствено в очите.

 хората сенки

Още един забавен факт е това, че хората, които са съумели да ги видят, споделят че те имат червени или жълти очи и се появяват нормално в утринните часове. Най-често това се случва към 3 часа и по-точно в 3:33, като това е половин от дяволското число и се счита, че тогава аномалната сила доближава пика си.

Съществуват доста разнообразни теории за това какъв е този феномен. Една от тях и може би най-логичните е това, че това е просто плод на нашето въображение. Друга пък се основава на парейдолическата заблуда и това че хората сенки действително не съществуват. Типичен образец за това събитие е това по какъв начин можем да забележим разнообразни фигури в облаците да вземем за пример.

Много постоянно това събитие се случва с хората, които страдат от бодърствуване или изпитват незадоволително сън. Те споделят, че виждат неразбираеми фигури в тъмнината, откакто дълго време не са спали, по тази причина това могат да са даже просто халюцинации, които са провокирани от неналичието на отмора.

Страдащите от нарушавания на съня, като да вземем за пример сънната парализа (синдром на остарялата вещица), също следят тъмни форми.

Има доста други чисто психически и физиологични условия, с които може да се изясни този стряскащ феномен. Така да вземем за пример, в случай че човек страда от психическа контузия, тогава също може да види хората сенки. Дори и да вярвате в задгробния живот, демоните и другите сходни същества, тогава несъмнено знаете, че те нямат сенки, тъй че хората сенки не биха могли да се причислят към тях.

Смята се, че те могат да са пътешественици във времето - от други паралелни вселени, и ни посещават, с цел да получат някаква скъпа за тях информация. Но кои действително са те и дали съществуват в действителност? Това са все въпроси, на които никой и до ден сегашен няма безапелационен отговор.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР