Всеки човек е възможно да се почувства разгневен от време

...
Всеки човек е възможно да се почувства разгневен от време
Коментари Харесай

Хипнотерапията лекува гнева при мъжете

Всеки човек е допустимо да се почувства ядосан понякога. Но в случай че усеща яд и гневно шупване съвсем непрестанно или има прояви на гняв постоянно, това може да е обвързвано с органично заболяване. От друга страна, може тези усеща да са свързани с претърпяване на някоя ужасна неправда като дете. Една огромна, само че значително пренебрегната категория на такив вид злоупотреби е обвързвана с момчета, които са прочувствено, физически или полово измъчвани от дами.

Малкото момче, измъчвано от жена страда по сходен метод, както дребното момиче, с което е злоупотребявал мъж. В последно време стана възможно и обикновено дамите да приказват от ден на ден за злоупотребите с тях като деца, само че множеството мъже се усещат по този начин, като че ли това не е позволено за тях, в случай че са били подложени на принуждение или различен вид малтретиране от дами в тяхното детство. Тези мъже се срамят и последователно стартират да усещат яд. Майките не са единствените дами, които злоупотребяват със своите дребни момчета. В детството си, някои момчета са били измъчвани и от близки родственици и познати и носят контузията от това до късни години.

Те изпитват яд, тъй като обществото приема, че мъжете могат да се ядосат, само че е мъчно да одобри, че мъжете могат да са жертви и да усещат болежка, боязън, некомпетентност, виновност, позор и най-много уязвимост и накърнимост. Мъжете, които са станали жертва на злоупотреби от страна на дами, потушават тези завладяващи ги страсти с яд. По този метод, те резервират своя мъжки облик за пред обществото.

Мъжът, който е станал жертва на полова корист от страна на дами в детството си, като възрастен има следните поведенчески прояви: изпитва съмнение към дамите, опасява се от фамилиарност, страда от липса на характерност, елементарно усеща виновност, мъчно приема похвали, задържа страстите си, пази грубияните, изпитва полови компликации, търси утвърждението на грубияните, непрекъснато се извинява, опасява се, има огромно предпочитание да се грижи за други хора и като цяло се усеща печален и пренебрегнат.

Счита се, че е допустимо хипнотерапията да лекува тази болежка от ранното детство и насъбрания яд. Това е реализирано с помощта на това, което хипнотерапевтите назовават „ афектираща връзка ”. Нараненият мъж самичък си разрешава да усеща избрана страст, като тъга и в случай че продължава да изпитва това възприятие, хипнотерапевтът желае да го накара да си напомни по-ранен миг в своя живот, когато се е чувствал по същия метод.

Има и случаи, при които избран мъж се оправя доста добре с хипнотерапията, когато негов другар или родственик саботира неговия прогрес. Понякога това се случва от несъразмерна угриженост. Но провалянето на лечението нормално е обвързвано с изпитване на подозрение от страна на близкия. Близкият другар или родственик слага под въпрос успеваемостта на хипнозата и се пробва да повлияе на пациента като цитира доста легенди за хипнозата. След като подозрението се е насадило в мозъка на пациента, хипнозата завършва. Съмнението и страхът държат човек надалеч от постигането на мира, а спокойствието е пътя към хипнотерапията.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР