Всеки бизнес стига до момент, в който е нужно създаване

...
Всеки бизнес стига до момент, в който е нужно създаване
Коментари Харесай

SPARK - инструмент за корпоративен автопарк от един до близо 1000 електромобила

Всеки бизнес стига до миг, в който е нужно основаване или уголемение на автопарк. Този развой постоянно е придружен с голям брой компликации и спънки, а поддръжката на по-големия автопарк изисква и по-голям запас. Лизингови вноски, застраховки, прегледи, гуми, винетки, поправки и обслужване, зареждане. Това са единствено част от разноските за поддръжката на личен автопарк. Отделно в моменти на пиково натоварване бизнесът ви може да има потребност от по-голям брой коли, само че в следващ интервал на застой или спад да нямате потребност от множеството от тях за прочут интервал от време.
Как да се ръководи този развой по еластичен и ефикасен метод?
Всъщност е елементарно - корпоративният акаунт в услугата SPARK взема решение всеки от изброените проблеми и прибавя още едно доста съществено преимущество - дава достъп до съвсем 1000 изцяло електрически автомобила, които не отделят нездравословни излъчвания при придвижване. По този метод, като се изключи че бизнесът може да разчита на комфортен и еластичен инструмент за нарастване и даже цялостно заменяне на служебните коли, се понижава въглеродната диря на компанията, с което се спомага за възстановяване на ESG рейтинга й.

Неслучайно SPARK беше отличена със специфична премия за " Кръгов бизнес модел " на второто издание на Годишните ESG награди, проведени от PwC. Освен като инструмент в помощ на служебния автопарк услугата SPARK може да се употребява и като добавка към обществените придобивки на чиновниците и обогатяване на транспортния микс от и до офиса с екологична транспортна услуга, без нездравословни излъчвания.
Платформата разрешава голям брой настройки,
посредством които да се усъвършенства интервалът, в който служителят може да употребява услугата за сметка на работодателя, както и да се настрои предел за всеки консуматор при потребност. Корпоративните клиенти употребяват спомагателни отстъпки, които доближават до 10%, а заплащането е след края на месеца с фактура по банков път, при което може да се употребява данъчен заем.
Реклама
" Тази година успяхме да увеличим автопарка на SPARK в София и Пловдив съвсем двойно. Започнахме годината с към 500 електрически автомобила, а ще я приключим с съвсем 1000. Вече можем да кажем, че размерът на автопарка ни разрешава да посрещнем умерено както възходящото търсене от страна на частни клиенти, по този начин и потребностите на огромни корпоративни клиенти, които имат потребност от гъвкаво и екологично решение за характерните потребности на автопарка си ", разяснява Димитър Стоянов, изпълнителен шеф на " SPARK България ".

Към момента SPARK предлага на своите консуматори
14 модела електрически автомобили от разнообразни класове -
от дребни градски коли, през съвременни и комфортни хечбеци с огромен пробег, удобни кросоувъри, премиум модели и даже лимитирано количество товарни и пътнически бусове. Потребителят може да употребява колите от няколко минути, през няколко часа, дни, седмици или даже месеци. В цената са включени всички застраховки, зареждане, поддръжка и винетка. Потребителят няма различен ангажимент към колата, с изключение на да я употребява, когато му се постанова и за колкото време му се постанова.

Ценообразуването е по два съставния елемент - времето на прилагане и действително изминатите километри. За случаите, когато имате потребност от кола за повече време или би трябвало да изминете повече километри, от SPARK оферират закрепени часови ставки и оптималната дневна цена, както и дълготрайни пакети с включени километри и сериозна отстъпка в цената. При регистрация на фирмен акаунт може да бъде деклариран и спомагателен бонус за в началото прилагане на услугата.
Реклама Компании Всичко, което би трябвало да знаем за ESG: екологично, обществено корпоративно ръководство Новите стандарти за по-отговорен и по-устойчив бизнес последователно ще стават наложителни за множеството компании, като с ЕСГ практиките ще бъдат обвързани и опциите за финансиране. Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР