Все повече стават реални шансовете да убедим тези 150-200 хиляди

...
Все повече стават реални шансовете да убедим тези 150-200 хиляди
Коментари Харесай

Николай Малинов: Възраждане на Отечеството не е против ЕС и НАТО

" Все повече стават действителни възможностите да убедим тези 150-200 хиляди индивида, които се надяваме да убедим в честността и принципността на нашите позиции. Смятам, че са постижими ".

Това сподели пред БНР водачът на Национално придвижване " Русофили " Николай Малинов, ръководител на партия " Възраждане на Отечеството ", която в понеделник ще внесе документи за регистрация в ЦИК за вота на 4 април. Той посочи, че в никакъв случай не са обсъждали явяване на идните парламентарни избори в коалиция с друга политическа групировка, тъй като задачата им е да прозвучат ясно и изрично техните тези.

" Нямаме желание да се финансираме от чужбина. Кампанията ни ще бъде финансирана с дарения и членски импорт ", акцентира той.

Икономическата част от програмата на партия " Възраждане на Отечеството " е писана от проф. Боян Дуранкев, заяви Младенов.

Според него 50% от българите нямат доверие в нито една партия.

Малинов беше безапелационен, че групировката му не срещу Европейски Съюз и НАТО:

" Не единствено не сме срещу, а харесваме плана " Европа ", само че считаме, че Европа би трябвало да е на нациите, които да бъдат уважавани, а не просто като в акционерно сдружение - по-големият да дефинира на по-малкия. Същото важи и за тематиката за НАТО. Ние не сме срещу НАТО, а сме срещу дрънченето на оръжия в Черно море, срещу военни бази в България и срещу военно непознато наличие ".

Той дефинира това като значими червени линии, които ще бъдат съществени в диалози с бъдещи съдружни сътрудници след изборите.

" Влизаме в политиката с явен морал и ясна визия какво гонене. С ясното разбиране, че това е бъдещето на света, тъй като опълчването сред Изтока и Запада, което има заплаха да докара до гореща фаза на войната, нас доста ни тормози ", съобщи още Малинов.

По думите му Европа няма по какъв начин да противостои на " вихрушката на конфликта на цивилизации ", която е сега, без поддръжката на Русия:

" Искаме Европа да бъде мощен полюс в този многополюсен свят, който всички признават, само че този мощен полюс е вероятен единствено в случай че бъде ресурсно, духовно и културно обезпечен. Това е допустимо единствено в случай че Европа бъде дружно с Русия ".

Николай Малинов акцентира, че въпросът " Навални " е вътрешен проблем за Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР